Amalian Helmiä

9. marraskuuta 2015

Mitä syntymäpäivälahjaksi 3-vuotiaalle pojalle?

Juhlimme viikon päästä pojan syntymäpäiviä ja lahja-asiat ovat mielessä.

Poika itse toivoo Ryhmä haun viu viu autoa. Toive tuli pojalta ilman mainoksia ja ilman että, minä edes tiesin sellaisen olemassa olosta. Googlettelu tuotti tulosta ja onhan niitä, mutta monesta paikasta jo loppuunmyyty! 
Legot ovat in ja välillä rakentelee tyttöjen lego friendseillä, joten nämä lego juniorit olisivat varmaan hyvä vaihtoehtoja, koska dubloja löytyy ennestään kiitettävästi.
Uskoisin valtaosan lapsista olevan kuivia kolmevuotiaaksi mennessä, joten pikkarit ovat kiva lahja.
Pukeutumisessa vaativakin äiti varmasti sulattaa printit ja örkit yökkäreissä. Poika on myös "Imi" - fani, joten ilahtuisi varmasti tästä minusta veikeästä isojen poikinen yökkäristä.

Mitäs teillä on ostettu 3-vuotiaalle?


edit.
Tuossa kommentteja lukiessani huomasin, että olimpa aamulla itsekäs postausta kirjoittaessan, kun mietin vain mitä tuolle meidän pojalle voisi ostaa.

Jos lempileluja listaisin, eli niitä mitkä varmasti muitakin 3- vuotiaita miellyttää on mm.

Parkkitalo, jonka poika sai vuosi sitten lahjaksi on ollut kovalla käytössä pikkuautoineen

Eli niin isommat, kuin pienemmät autot on in - Plaston roska-auto se ehkä mieluisin isoista autoista.

 Brion junarata rakennetaan harvase päivä kiertämän olkkarin lattialla
Dublot 


Fisher Pricen Little peoplet on tyttöjen vanhoja ja itse asiassa tälläkin hetkellä tuolla olkkarissa leikitään prinsessa linnalla.7 kommenttia:

 1. 3v ikäisellä leikkiin tulee mukaan mielikuvitus ja tarinat. Siksipä kaikenlaiset hahmot, ukkelit ym on usein tosi mieluisia. Minä olen hankkinut tuon ikäisille jonkin kivan leikkisetin, esim. paloauton ukkelilla, laivan hahmoilla tms. Little People sarja on näissä hamoleikeissä aivan huippu, kestävä ja ajaton.

  Toinen ihan ehdoton hitti on Brion junarata ja junat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää jotenkin niin itsekkästi kirjoittelin tuota postausta, että ajattelin vaan noita meidän pojan kannalta. Meillä on nuo litte peoplet kovassa käytössä ja leikkii juurikin tyttöjen vanhoilla. Brion junarataa löysin kirpulta valtavan laatikon ja siitä on saatu pitkiä pätkiä rautaitetä olkkarin lattialle.

   Poista
 2. Meidän kolmevuotiaat on aivan mahottomia Ryhmä hau faneja:) kaksi pentua jo meiltä löytyy ja lisää toivovat joululahjaksi.
  Nuo Little People ukkelit on ollu kaikkien meidän lasten suosikkeja n.2-4 vuotiaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä siinä tekee niin hurjan suosituksia. Parantelin vähän postausta ja laitoin muitakin suokkareita siihen lisäksi.

   Poista
 3. Meillä 2-vuotias keksi jostain toivoa joulupukilta Ryhmä Haun vahtitornin! Täällä oli vielä ainakin viimeksi noita autoja vielä hyvin jäljellä, joten ellet muualta löydä voin käydä katsomassa :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on tämä kohta ajankohtaista. Ryhmä Hau on kova sana. Samoin tuttu parkkihalli löytyi kuvista.

  VastaaPoista
 5. Oikein jäin miettimään, mitä meidän pojille on ostettu 3-vuotislahjoiksi. Pikkulegoilut on aloitettu lähempänä neljää ikävuotta, mutta tuo uusi Juniors-sarja on varmasti ihan hyvä, sitä sai meidän tuore neljävuotias nyt ja toivoi sitä heti joululahjaksikin. Meidän nuoremmilla pojilla on ollut vähän erikoisemmat 3-vuotiassynttärilahjat. Toinen sai Sylvania Families -sarjaa ja toinen isäni tekemän "hiiritalon" Mailegin hiirille. Isompien poikien lahjoja en kyllä muista. Suosikkileikkejä meillä on ja on ollut Brion junaradat, Duplot, Legot, Sylvit, parkkitalo&autot (silmäautot, lentsikat), roolivaatteet, hiiritalo, Schleichin eläimet, kauppaleikit ja kokkausjutut. Ne Brion rakentelusarjatkin on kivoja ja niistä taitaa olla helpoimmat ehkä 2-3 -vuotiaille.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!