Mitä tehdä pieleen mennestä kakkupohjasta? Näitä kieroja tai kuopalla olevia kakkupohjia sattuu ainakin tällaiselle satunnaiselle leipurille. Tänään meidän isukki täytti vuosia ja päivä meni retkellä ja kakun tekoon päästiin vasta illalla. Kaivettiin pakastimesta yksi tällainen vino kakkupohja ja lapset leipaisivat siitä kakkukupin, eli lasiseen kulhoon vain samoja aineksia läjään mitä täytekakkuun, mutta ulkonäköseikoilla ei ole merkitystä. Olen tainnut kirjoitella tästä ennenkin. Edellinen kerta taisi olla juurikin isi miehen synttärit ja fazerina täytekakku - suklaakakkupohja, appelsiini mehu kostukkeena, appelsiinihillo ja suklaakermaa. Nyt tehtiin ihan perus mansikkakakku.
Tämä on helppo lastenkin toteuttaa. Luulenpa että meidän lapset saavat tänään tehdä tällaisen, niin minun ei tarvitse kuin paistaa pohjat. Nam!
VastaaPoistaOnnistuu melkein kolme veeltäkin jos vatkaa kerman valmiiksi ja leikkaa pohjan paloiksi ;)
Poista