Amalian Helmiä

2. marraskuuta 2016

Syysloman pitkät aamut

Lomassa ja viikonlopusta parasta on pitkät ja hitaat aamut. Aamuja kaipaan eniten kotiäitivuosilta, kun lasten kanssa supateltiin yhdessä peiton alla. Nyt täytyykin ottaa vapaapäivistä irti arkipäivienkin edestä.

Lapset lomailivat viime viikon pääosin isukin kanssa. Minä menin yhtenä aamuna myöhemmin töihin ja jätin lounaan väliin, koska söimme runsaan ja pitkän aamupalan. Ihana istua pitkään ja hartaasti pöydässä, nautien ruuasta ja perheen seurasta.
Pitkä viikonloppu vietettiin Kajaanissa, hotelli scandikissa. Hotelli oli ennestään tuttu ja sen hyvä aamupala. Vaikka hotellielo onkin säätämistä paikkaa aamupala paljon. Eipä ajateltu mm, että ravintola on päivällä kiinni, kun uinnin jälkeen nälkäisenä sinne yritettiin. Ei, kun takaisin sinne perimmäiseen huoneeseen, takit päälle ja Apsille lounaalle. Nyt on palattu jo arkeen ja mikropuuroon. Muutoksena vuosien takaiseen syön aamupalankin istuen pöydässä.1 kommentti:

  1. Voi, niitä kotiäitivuosien aamuja minäkin vielä muistan kaiholla! Nyt on ihanaa, että etätyöpäivien kautta voi taas saada pari rauhallisempaa aamua viikossa ja niinä aamuina syödään lasten kanssa aamupalaa joskus jopa vuoteessa! - MY

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!