Amalian Helmiä

20. marraskuuta 2016

Viidakkosyntymäpäivät


 Tänään juhlimme pojan 4-vuotis syntymäpäiviä viidakkoteemalla. Meidän tiikerifani keksi itse, että haluaa viidakkosynttärit. Tarjoilut oli brunssi meiningillä, jonka taas keksin ystävän tytön taannoisilta juhlilta.

Ensin tarjolla oli hedelmiä, kasviksia, suolapalaa mm. lohinappeja, kinkkupiirakkaa ja lihapullia.
Jälkkäriksi pojan itse ideoima täytekakku ja muffineita krokotiilin muotoon aseteltuna. Minä en ole innostunut puhalluttamaan kakkukynttilöitä, vaan kynttilät ovat olleet erikseen. Tänä vuonna kakkua koristi numeron muotoinen sädetikku. Hyvin teki tarjottavat kauppansa, vaikka tytöt epäilivät tällaisen melko herkuttomien synttäreiden suosiota.

Meidänkään astiat eivät tälle joukolle riitä, joten lapsille varasin kertakäyttöastioita. Viidakko teemalla olevat astiat löytyivät Tokmannilta, Sieltä löytyi myös kertakäyttöliina, jonka tehtävät ja värityskuvat lapset piirsivät juhlien lopuksia - kiva idea! Muuta ohjelmaa eivät serkukset ja kummien lapset juuri tarvinne. Toinen tytöistä teki kasvomaalauksia nuorimmille

Koristeluksi riitti lelulaatikosta ja lahjakassista pöytään nostetut eläimet. Lisäksi tytöt leikkasivat pöydälle ja seinälle lehtiä.

Lahjat neljä vuotiaalla olivat aika ryhmä hau painotteiset - tuossa juuri nuorempi itkee Ryhmä hau lautasen päältä. Monenelaista lelua tuli, mutta alun innostuksen jälkeen suosikiksi nousikin batman t-paita irrotettavalla viitalla ja palomies Sami palapeli.

Nyt voidaan alkaa odottamaan joulua ja tytöt tuolla jo kyselevät joulukoristelaatikkoa. Käärmekurkku viidakkosyntymäpäivillä

Vieraita odotellessa saattoi leikkiä pöytäkoristeilla


Syntymäpäivä brunssi
Värityskuva kertakäyttöliina
Krokotiilimuffinssit

Numero sädetikku

2 kommenttia:

  1. Vau! Kuulostaa siltä, että teillä oli tosi kivat juhlat :) Ihan mahtavia ideoita, laitan korvan taakse!

    VastaaPoista
  2. Hienot on tarjoilut :) Mistä mukit ja lautaset ja liina? :)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!