Amalian Helmiä

27. marraskuuta 2016

Valkoinen sunnuntai


 Nyt ovat olleet mitä parhaimmat talvikelit, sopivasti lunta ja pikku pakkanen. Eilen olimme paikallisilla joulumarkkinoilla. Tilauksesta saatiin nämä ihanat ilmat, joskus markkinoilla on satanut vettä, joskus taas paukkunut kova pakkanen. Eilen oli esikoinen luokkansa kojulla myymässä mm. linnunpönttöjä, minä esittelemässä marttatoimintaa, välillä nuorempi tytöistä pikkumarttana mukana, mies oli viikolla kokoamassa kojuja ja pojat nauttivat tunnelmasta mummon ja isotädin kanssa.
Ihana vastapaino black fridaylle, joka sai aikaan kaikelle mainostuksella minussa vastareaktion ja kuulemani mukaan monessa muussakin. Kymmenet jos melkein sadat mainosmailit sai mennä suoraa roskakoriin. Tuossa meidän Halppiksessa toki pyörähdin, kuten oltaisiin käyty muutenkin. Illan irtokarkkialekin jätettiin hyödyntämättä. Leluhyllyt toki kierettiin jos siellä olisi ollut jotain lahjatoivelistalta.
Myyjäiset sytyttivät minulla askarteluinnon ja piti illalla puhaltaa pölyt askartelulaatikoista. Ensi viikonloppuna on Oulussa naisten joulumessut, joissa olemme käyneet perinteisesti tyttöjen kanssa.
Tänään ollaan ulkoiltu ja jouluvalojakin viritelty. Isosisko kuvasi sisaruksiaan, voisikohan pukki tuoda äidille uuden kameran niin tyttö saisi tuon vanhan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!