Amalian Helmiä

23. elokuuta 2009

päiväpeitteet

Tänääin sain ommeltua tytöille uudet päiväpeitteet taannoin ostamastani patjaraitakankaasta. Myös taulut pääsivät seinälle. Sen kunniaksi joitain kuvia tyttöjen makkarista - vihreevaaleenpunavalkosta : )
Veeruskan sängyn päätyä
Yökkäripussi

Epen sänky (mattoja en ole vielä laittanut, kun ovat vaaleat ja tytö viilettävät ulkoa sisälle avojaloin ja tuloksen voi arvata, kun pihalla ei ole vielä kunnon nurmikkoa)http://www.taikaloora.fi/ :n kello, kehykset ja peili20 vuotta vanhat taulut, jotka ovat kulkeneet mukana ensimmäisestä omasta huoneesta, tyttäjen makkarin seinälle ja lukuunottamatta edellistä väliaikasta asuntoa ovat taulut seinältä löytäneet paikkansa, niin nytkin.

Tytöillä on erikseen leikkihuone, joka ei ollut ihan noin rauhallisessa fiiliksessä : ) Tämä järjestely on ollut meillä kätevä, kun ei ole pakko kerätä illalla - siis ei ole pakko, mutta harvoin näin on käynyt ettei niitä ole kerätty, jopa yöllä palatessani töistä hiljaa järjestelin lelut paikoillee. Eivätpähän ainakaan lelut innosta leikkimään nukkumaan mennessä, kun ovat erihuoneessa.
2 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää. Samoja värejä kuin olen ajatellut tytön huoneeseen huvilalle.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!