Amalian Helmiä

31. elokuuta 2009

Talvivaatteista

Olen tässä vähitellen alkanut miettimään ensi talven varusteita. haluaisin, että tytöt olisivat samahkoissa vaatteissa tai ainakin samanlaisessa värityksessä. Värityksen sanelee jo ostetut vaatteet. Vaaleanpunainen ruskean kanssa ja pinkki harmaan kanssa. Ensimmäistä kertaa taitaa olla meillä ulkovaatetuksessa pinkkiä ja vaalean punaista.

Epelle on ostettu vaalean punainen "merkitön" takki kerhoiluun ja sen kanssa jonathanin ruskeat housut. Sekä pihailuun ja puistoiluun reiman kiddo haalari - kuvia vanhassa bloggauksessa -> http://amaliajatytot.blogspot.com/2009/01/lis-alennusmyynneist.html

Veeruskalla ei ole oikeastaan, kuin hienostelutakki, roosa turkki. Veeruskalla on myös ruskea takki, joten siihen pitäs löytää vaaleanpunaiset toppikset, eli
ETSINTÄKUULUTUS: Jos jossain näet vaaleanpunaiset toppahousut tai jollain on myynissä hyvä kuntoiset sellaiset niin meillä kaivattaisiin sellaisia. Niiden ei tarvii olla vedenpitävät koska tulevat kerhoiluun ja kauppailuun.
Ruskeasta takista ja Epen hienostelu takista on kuvia täällä ->http://amaliajatytot.blogspot.com/2009/01/alennusmyynnit.html

Niin ja onhan veeruskalla reimatecin takki ja housut Epen jäämistöä tullenee kerhoiluun ja puistoiluun. Veeruska tarvii haalarin pihalle mielellään harmaapinkin tai hätä tapauksessa Epen vanha (epellekkin käytettynä ostettu) reimatec vaaleanpuna harmaa, mutta sen kunto pitää tarkastaa, koska pihalla ei välttämättä ulkonäöllä ei ole niin väliä, kun sillä ette rymytessä tule kylmä tai mene kosteusläpi.

Asusteisiin pitää alkaa etsimään harmaita ja ruskeita kinttaita. Pitää kutoa harmaa pinkit pipsat ja suunnittelin kokeilevani ommella vaaleanpuna-ruskeat lakit- niin että toiselle vaaleanpunainen ruskealla somisteella ja toiselle tietysti päinvastoin.


Molemmille typsyille on hankittuna hienostelukengät talveksi. Nyt pitää hankkia sitten kengät ulkoiluun, minä olen ihastunut kavatteihin ja tänä vuonna pienemmille on ainakin tämän näköinen popo. Cittarissa näin myös kivan näköiset reimat, mutta niiden kuvaa en löytänyt ja pitää sovitella ovatko yhtä kätevät kuin kavatit. Hinta eroa tai olla kympin verran.

5 kommenttia:

 1. Voi tuo ruskea takki on niin ihana. Olen sitä ihaillut huuto.netissäkin, mutta luonto ei anna periksi maksaa siitä postareineen tuplasti enemmän kuin myyjä itse on varmaan alessa maksanut :)

  VastaaPoista
 2. Kivan värinen tuo Reiman kiddo. Ja ihanat nuo Kavatin kengät. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on käytetty hienostelutakkien kanssa H&M:n fleecevuorattuja housuja. Ovat olleet meillä ihan riittävän lämpimiä kovallakin pakkasella. Usein tosin kauppareissuilla on lisälämmikkeenä ollut rattaiden jalkapeitto. Nuo eivät ole myöskään hirvittävän kuumia kaupassa. H&M:lla näyttää olevan myös fleecevuorattu housu kevyesti topattuna. Näistä löytyy myös vaaleanpunainen/vaalea pinkki sävy. Meilläkin on tuo ruskea hiippahuppu takki ja sen kaveriksi ruskea H&M housut. Olisin halunnut luonnonvalkoiset, mutta eipä taida olla lapsille valkoisia toppahousuja?

  VastaaPoista
 4. Moi!
  Jätänpäs nyt minäkin taas jälkeni kun täällä käväsin ;-)

  Tuo Veeruskan takki on kyl aivan ihana, samoin nuo kengät.

  Meillä ei ole vieläkään mitään vaatetusta talveksi :-( Popilta löysin jotain, mut ei ollu mies kauheen innostunu et jos ois lähetty käymään Rovaniemellä.
  -Tiia-

  VastaaPoista
 5. Moi!
  Jätänpäs nyt minäkin taas jälkeni kun täällä käväsin ;-)

  Tuo Veeruskan takki on kyl aivan ihana, samoin nuo kengät.

  Meillä ei ole vieläkään mitään vaatetusta talveksi :-( Popilta löysin jotain, mut ei ollu mies kauheen innostunu et jos ois lähetty käymään Rovaniemellä.
  -Tiia-

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!