Amalian Helmiä

11. kesäkuuta 2012

Ristiäisissä

Pari kuvaa viikonloppuna olleista ristiäisistä. Meistä tuli pikkuisen pojan kummeja. Miehelle seitsemäs kummilapsi - viikko sitten pääsi vanhin jo ylioppilaaksi.

Niin ja tietokonekkin saatiin toimimaan ja kuvat pelastettua jee... en tiedä mitä karmaa oli, kun viime viikolla kakkosauton akku hyyty - ehkä sisävalo jäänyt tytöillä päälle. Läppäri lakkasi toimimasta ja mun kännykkäkin sekoili. Nooh uusien hankintaan ei tarvinnut lähtä - kaikki vanhat saatiin pelittään. Minä en tod ole innokas pelien ja vempaimia uusia - joka on ehkä vähän koomista. Tiedän myös että pitäisi kuluttaa - jotta ihmisille riittäisi töitä ja yhteiskunta voisi hyvin - toinen puoli minusta huutaa vahvasti kuluttamisen vastustamista ja hidasta elämää. Jos en ole välillä tuonut korttani kekoon niin en ole ollut kyllä huutelemassa parempien etuuksien puolesta - mistä sitä revitään jos takki on tyhjä -
oho mitenkäs minä nyt näin : ) 

8 kommenttia:

 1. Onnea tuoreille kummeille!
  Tytöillä taas niin kauniit mekot, mistä ovat?

  VastaaPoista
 2. Nuo on tosi vanhat ja ovat elloksen Vertabaudettia - mitäpä muutakaan ; ) Nyt oli mielestäni mallistosa hyvin samanlaiset mekot.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. ovat olleet kyllä hyöty ostos ja jo monessa juhlassa päällä

   Poista
 4. On kyllä kerrassaan kauniit mekot teidän tytöillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olleet kaikista mieluiset, eikä haittaa jos on välillä käynyt vaikka hiekkalaatikolla pyörähtämässä, kun kestää 60 pesun

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja kauniit mekot tytöillä! =) Teidä miehellä vasta kummittavia riittää, olette oikein suosittuja. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on vain viisi - niitä on kertynyt, vaikkei takana ole mitään isoa perhe taustaa ja valta osa kavereista lapsettomia.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!