Amalian Helmiä

8. kesäkuuta 2012

Sellasta

Meitin läppäriin tuli joku härö, joten bloggaaminen jää siksi aikaa tauolla, että hankitaan joko uus kone tai vika korjataan - mieluummin jälkimmäinen vaihtoehto. Tyttöjen synttäri-, kevät juhla- ja kouluun siunaamiskuviakaan en ehtinyt ulkoselle siirtää : /


Mutta voi tätä loman ihanuutta! Ollaan kohta viikko lomailtu ja säät ei ole suosineet, mutta sitten ollaankin hyvällä omalla tunnolla ahkerasti kyläilty.

Ensi viikoksi on suunnitteilla escurialin retkeä, vierailua eläintieteelliseen museoon ja kasvititeelliseen puutarhaan. Voisi tietysti tuota hommalistaakin vähitellen alkaa lyhentämään tai kohta huomaan kaksi kuukautta kuluneen, eikä yhtään rästihommaa ole tehnyt. Juuri tuossa aamulla sitä kertailin - pitäs organisoida kaappeja - tietää kirppispöytää, ikkunat pestä (YÄK) jne.

Mutta tänään taas kyläillään!

2 kommenttia:

  1. kerro sitten jos viet "paikalliselle" kirpparille, niin tietää mennä kattoon. Meillä tytöt 104 cm ja 116 cm, ilmeisesti niitä teiltä poistuvia kokoja? T. se sama jonka aikaisemminkin kyseli =)

    VastaaPoista
  2. Minäpä kerron - vaikka en usko tuohon ihan paikalliselle vieväni - en ole sitä vielä testannut, mutta ei näytä kauhean vilkas paikka olevan : (

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!