Amalian Helmiä

29. kesäkuuta 2012

Sporttipimut ja alesaalis

Meidän sporttipimut 


Intersportin alesta tytöille puman hupparit
Tosi kiva yhdistelmä vaikka kauppaan Niken lenkkarit, Pompdeluxin tai Leviksen farkut, Benettonin pikeet ja uudet puman hupparit.


Myös äidille : ) mainitsinko jotain samistelun vähenemisestä, en kai : )kassi tolkulla Kajaanissa humputeltiin

 kiva kirppiskin löydettiin, josta tyttöjen vaaleansiniseen leikkimökkiin kahvikupit.


Henkkiksellä piti täydentää mustien leggareiden varastoa, kun entisiin tuli polviin reijät - nyt on kolmet henkkiksen leggarit vähään aikaa hajonneet - laatu vissiin huonontunut? Mistäköhän löytäis hyviä perusleggareita, mustina. Meikki varaston täydennystä sokkarilta, jossa oli kivat alet. ja vähän muuta.


9 kommenttia:

 1. Lindexiltä ostin juuri mustia leggareita! Kylläkin pienten puolelta, en tiedä onko isoilla tytöillä samoja! Ota 3, maksa 2. :)
  Mun mielestä nuo on hintaansa nähden ihan hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä- eipä ole tullut lindexillä käytyä. Jostain syystä nuorempi tytöistä ei tykkää lindexistä ja vetää ovella liinat tiskiin. Veloureja oon sieltä hakenu ja tykänny.

   Poista
 2. Kivannäköiset hupparit! Urheilukaupat osaa muutenkin alettaa _kunnolla_, ilo oli shoppailla treenivaatteit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo -40% oli äitin huppari ja tytöillä melkein saman hintaset mutta en voinu jättää liikkeeseen. Kaikki muu olikin hyvissä aleissa heti lähtöön.

   Poista
 3. Itse juuri kirosin, kun kerran jalassa olleet H&M:n leggarit polvista rikki. Eikä olleet ensimmäiset! Nyt meillä on parit Name it:n kokeilussa. Toivottavasti kestävät edes vähän paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ennen kestäneet jopa kahden tytön käytön ja sen jälkeen kiertoon, mutta ei enää vaikka takuulla vähemmän nykyään konttaavat. Meille tuli kahdet espritit testiin - tosin mustia en löytänyt. Oliko Name itillä mustia?

   Poista
  2. Joo mustat on ne meidän testissä olevat Name itit. Kahdesti olleet nyt käytössä eikä vielä menneet miksikään, joten kestävät ainakin verrokkejaan paremmin :)

   Poista
 4. Seppälästä! Ostin viime vuonna mustat, pinkit ja vaaleanpunaiset aletangosta ja niitä on vuosi pesty ja pidetty eikä näy missään, mun mielestä siis hyvät :)

  VastaaPoista
 5. olen myös huomannut että hm:n vaatteet ovat ohentuneet, saumat kiertää yms.
  seppälä on ollut positiivinen yllätys :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!