Amalian Helmiä

8. elokuuta 2012

Löytöjä

Piti taas pyörähtää kirppiksellä, kun sinne päin oli asiaa. Jos ei vuoteen mitään kirppiksiltä löytynyt niin nyt senkin edestä!


Metsolaa - mekko esikoiselle... äidin kanssa pääsee samistelemaan ja masuasukille ägit. Noi Ägit (vai miksi niitä kutsutaan) oli paras löytö, koska niistä pyydetään netissä monin kertaista hintaa.

Metsolaa ei meillä kavin kauvaa ole ollut ja lähinnä yksi väristä tai tätä raitaa. Ainoa kuvio mitä meillä on ollut on apila, johon esikoinen aikoinaan ihastui. Bambi mekot olisi keltaisena voinut ottaa ja niihin hellehatut, mutta se unohtui.

Löytyi sieltä paljon muutakin,jota en nyt lähtenyt kuvaamaan.
Parasta ei ollut löydöt - vaan jäin siellä suustani kiinni. Ihan tuntematon nainen oli laittamassa pöytää ja jäinkin sitten pitkäksi aikaa porisemaan - juttua olisi löytynyt vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Ihanan rentouttava keskustelu ja piti ihan kiitellä, että olipa mukava jutella.
Kotimatkan sitten harmitti ettei tullut kysyttyä yhteystietoja, että olisi voinut jatkaa keskusteluja myöhemmin.

Niin ja lisäsin tuon edellisen viestin loppuun etsintäilmoituksen ja laitan tähänkin, että jos joku tietää kuka/mikä merkki myisi keltaisin frotee t-paitoja niin etsin sellaista jo ensi kesää ajatellen. Tai jos joku omeplu taitoinen voisi meille sellaisen ommella hurauttaa.5 kommenttia:

 1. Sullahan on ollut nyt tosi kivoja löytöjä! Missä kirppiksellä kävit? Kirppistely vaan on sellaista että joskus löytää vaikka ja mitä ja innostuu, ja sit ku ei löydä mitään niin masentuu eikä haluta vähään aikaan käydä koko kirppiksillä.
  Meillä on pieni vauva ja ostin raskausaikana lähes kaiken kirppiksiltä ja huutiksesta. Nyt oli mukava valmistautua vauvan tuloon eri lailla kun vanhemmille lapsilleni en ostanut aikanaan koskaan mitään käytettynä, pelkkä ajatuskin käytetyistä ällötti :D
  Kiitti kivasta blogista vielä, luen usein, harvoin jaksan kommentoida :)

  Petra Oulusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kun kommentoit : ) Se on kyllä tuurista kiinni ja pitkän aikaa tuntui ettei mitään ollut tarjolla ja ajattelin, että kaikki hyvät on menneet nettiin. Tämän juttu kaverin kanssa puhuttuttiin, että kirppiksellä ei tahdo mennä merkkivaateet kaupaksi vaikka pidät hintaa murto-osaa mitä netissä pyytävät. Minä kyllä ostan ja lähinnä niitä etsinkin. Minäkin löysin vasta myöhemmin kirppikset. Lähinnä ostin kaverin tytön vaatteita silleen pusseittan, mutta se kauppa me on lopetettu - varmaan maut muuttuneet. Aivan ihana nyt masuasukille katella!

   Niin ja paljetiellä pyörähdin

   Poista
 2. Mistä kirpparilta teit löydöt :) Meillä on paljonkin Metsolaa, mutta lähinnä itse tehtyjä. Jotain olen ostellut nuista superaleista :) Hyvä löytö nuo haalarit, uudessa mallistossahan on juurikin nuita keltataskullisia haalareita taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljetiellä kävin ja oli hirveesti lastenvaatteita kaupan. Voi kun osaisikin ommella! Yhtään normi hintasta en oo ostanut, niin fani en ole, kun metsola on meillä se käyttövaate päiväkotiin jne.

   Onko teillä ollu lastenvaate-esittelijöitä tuvalla?

   Poista
  2. On siellä käynyt esittelijöitä. Me and I on ollut useamman kerran kevään aikana. Nyt syksyllä on varmaankin tulossa Tinttu lokakuussa. Muista ei vielä tietoa.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!