Amalian Helmiä

5. elokuuta 2012

Loppualetus
 Ruokakauppa reissulla pyörähdettiin siinä naapurissa (paha, kun Metsola on Prisman vieressä ; ) ) tarkistamassa loppuale. Oishan siellä ollut vaikka mitä, mutta tyttöjen vaateinventaario siirty, joten ei nyt tytöt saaneet mitään - nyt ehkä harmittaa - tosin raidassa ja bambissa ei ollu kokoja ja muut kuosit ei iske. Yksi värisiä frotee housuja ois ollu kympillä vihreitä ja pinkkejä.


Villervallaa ois löytynyt vielä jonkun verran -40% . Metsolan keskustan loppuunmyynnistä reilu viikko sitten tosin lähti vauvalle puku varmaan -60% alella - eri hinnat noissa liikkeissä. 
Tässä vilahtaa uuttakoulupöytää - tästä huoneesta vähitellen muotoutuu tyttöjen huone. Nyt tytöillä on käytössä kolme huonetta - mutta tulevat ajan kanssa siirtymään pelkästään tähän.

Mutta nyt siis äidille mekko melkein 90 euron mekko 20 eurolla!! Nyt saa kaikki tytöt froteilla. Aikuisten vaatteita oli huippuhalvalla ja vaikka kuinka paljon jäljellä mysö bambia naisilla ja raitaa miehille ja kai ne naisillekkin käy.

Kummipojalle autopaita ja ehkä moonkidsin setti riippuu vähän meidän masuasukista  vai meniskö tuo molemmille, tytölle ja pojalle?


PS. me tarvitaan ensi kesäksi isompi keltainen frotee teeppari - olisiko kenelläkään vinkata missä sellaisia myytäisiin tai ompelisiko joku tilauksesta?!?

14 kommenttia:

 1. Masuasukki? Mulla on mennyt ihan ohi, hurjasti onnea! Milloin hänellä on arvioitu saapumisaika :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia - arvioitu saapumisaika menee tuonne marraskuulle. Vaikka tytöiltä on vaatteita jäänyt ovat tytöt syntyneet kesää vasten, mutta tämä talvea vasten, niin pitänyt kartotella vaatteita.

   Poista
 2. Aika upea löytö tuo Metsolan naisten mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bambi mekon ois saanu 15 eurolla ja ne paidat tais olla kans 15 euroa, mutta ei taitas meidän mies sellaista pitää : ) Siis tosi hyvässä alessa!

   Poista
 3. Mistä Metsolan liikkeessä noin hyviä alennuksia on? Tahtoo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kempeleen zeppeliinin. Itse asiassa olen luullut sen olevan ainoa Metsolan oma liike, kun Oulun keskustan liike lopetettiin?

   Poista
  2. Okei, siis kaukana meiltä. Ite oon tilaillut Metsolan nettikaupasta, mutta siellä ei noin hyviä alennuksia ole näkynyt. Mietin itekkin onko liikkeitä muitakin, mutta ei sitten varmastikaan. Hyvät löydöt =O)

   Poista
  3. joo ei ollu nettikaupassa samat hinnat - ryykäsin itekkin kattomaan, kun meinas harmittaa joku liikkeeseen jäänyt juttu, mutta nehän oli aivan eri fääreissä. On kai niitä jälleenmyyjiä pitkin suomea?

   Poista
 4. Tuo sinivalkoinen setti passaa minusta ihan hyvin sekää tytölle että pojalle. Tosi ihana!
  Ja kiva tuo oma mekkosi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli jätän sen odottamaan masuasukkia - niin minustakin tuntui, mutta kiva jos joku muukin on samaa mieltä ; )

   Poista
 5. Yövuorossa töissä ja eksyin sattumalta blogiisi :) Tuota mekkoa menin minäkin katsomaan silloin sunnuntaina mutta ei ollut enää kokoja. Lauantaina ostin itselle sen bambitunikan 15 eurolla :) Mukava tietää, että sinulla on blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne aina välillä, joku samoista jutuista kiinnostunut tuttu on eksynyt - pari meidänkin kyläläistä. En oo tästä hirveesti tutuille huudellu - tämmönen käpöstys, mutta mukavan pinnallista aivot narikkaan hömppää - ei näillä jutuilla viitti miestäkään rasittaa : )

   Poista
 6. Onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä!! Sitä ollaan oltunna niin hissukseen ;) ja jos kerran kahdessa vuodessa näkee niin johan siinä ehtii parikin mukulaa väliin vääntämään. Onnea ja menestystä talvivauvelin kanssa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitoksiva - toivottavasti kaikki menee loppuun asti hyvin. Hissukseen on oltu... töissäkin ilmoitin viime viikolla ja en yhtään liian aikaisin (2 kk 1vko äitiyslomaan, kun 2 kk ennen pitää ilmoittaa). Moni kaveri ei tiedä vieläkään. Jotenkin nyt ollu sellainen fiilis, että täytyy pitää onni vakan alla tai jotain...

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!