Amalian Helmiä

30. elokuuta 2012

Vinkkejä koulupukeutumiseen


Etsittiin Nextin sivuilta vinkkejä isojen tyttöjen puolelta vinkkejä koulupukeutumiseen.
Kaiveltiin sitten omaa kaappia mitä sieltä löytyy.


Next

Kaapista Pompdeluxin trikoota ja HM:n farkkuliivari





Next

Kaapista Pompdeluxin liivi, HM:n leggarit ja tunika, kirppis hame




Next

Kaapista: Kappahlin paita, kirppis farkku sortsit ja HM:N leggarit

HM:n paketista




Next

Next
Paksumman gollaripaidan voisi lisätä ostoslistaa

Alla name it paita, housu ja neule HM

HM:n paketista kuoriutui alaosia kouluun. Niin  ihanan pehmoiset farkku leggarit, kuten nuo sydänpaikka farkutkin niin ihanan tuntuiset.

Toistaiseksi rymyävät välkillä ja IP kerhossa ilman erillisiä ulkoiluhousuja.


16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Itekkin tykkäsin, kun ovat jo vähän ison tytön juttuja, mutteivat mitään teini settejä

      Poista
  2. Vautsi, miten tarkkaan käyt vaatekaappia läpi! Kivoja settejä!

    Millaista mitotusta noi H&M:n sydänpaikkafarkut ovat? Aiemmat H&M:n sydänpaikkasammarit olivat liian kapeat meidän tytöllemme. Noissa kuitenkin näyttäis olevan joustovyötärö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kapeat myös, mutta meidän tytöt on kaposia niin niille sopivat.

      Poista
  3. Hih, hyvin löytyi omasta kaapista kuvaston setit :) Meillä on väännetty noista ulkohousuista, kun Pinkki on mekkokansaa, ja aamuisin on 10 astetta, niin saa minusta olla vähän enemmän kuin sukkahousut... iltapäivällä lämpenee ja ulkohousut (ja usein takkikin) tulee repussa kotiin yhtenä myttynä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo - alettiin tytön kanssa kattoon oisko siellä tilattavaa kouluvaatteiksi, mutta huomattiin että ne setit mitkä näytti parhaalta löytyy vastaavat jo kaapista - vain tuollainen simppeli hieman paksumpi golitsi paita ois ostoslistalla.
      Leggareidenkin kanssa sais olla tuulihousut ja reppuun on ne pakattu, mutta neiti menee ap-kerhoon autolla ja koulualkaa vasta kympiltä, joten eka ulkoilu vasta yhdeltätoista, kun on jo näinä viikkoina ainakin +15 lämmintä.

      Poista
  4. Hei kiitos! Tuohan on tosi hauska idea. Meillä on paljon kirpparilta ja aleista ostettuja vaatteita (eli en osta valmiiksi settejä), joten niistä voisi olla kiva rakennella mallikuvien mukaisia settejä. Seuraavana sadepäivänä varmasti kokeilemme.
    Muuten nuo valitsemanne yhdistelmät näyttivät tosi kivoilta ja aika pitkälti sellaisilta mitä nuo 1-4.luokkalaiset ainakin meidän tytön koulussa käyttävät. Alaosassa on aina joko pillifarkut, leggarit tai sukkikset ja shortsit, yläosassa teeppari, tunika tai ruutupaita, joillain on lämmikkeenä villatakki, mutta suurimmalla osalla huppari (kenkinä crocksit, tennarit, lenkkarit tai balleriinat).
    Vk-housuja tuonikäiset täällä suostuvat yleensä käyttämään vasta sitten kun on oikeasti märkää ja kylmää ;). Ulkohousujen kanssa tunika+leggarit yhdistelmä on osoittautunut tosi hyväksi, kokonaisuudesta ei tule liian jäykkää ja on helppo pukea.
    Tuo kuvassasi näkyvä H&M:n ratapaita napeilla, onko minkälaatuisen tuntuinen? Katselin netistä sitä itsekin kun hinta ei päätä huimannut ja värit olivat kivoja.

    - Anni A.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tässä olen koittanut miettiä että mistä muualta voi katella mallikuvia. Toisaalta voihan niitä settejä miettiä valmiiksi ilman malliakin - on kuitenkin mietittynä valmiiksi yhdistelmiä.
      Nyt voi mennä tuollaisilla alaosilla, seuraavaksi varmaan vuorihousilla. Meillä on yhdet vuorelliset kangashousut ja sitten vuorelliset farkut. Sitten, kun pitää välttämättä pitää päällyhousuja ei takuulla suostu yhtään jäykempiä pitämään, että leggareilla ja noilla farkuleggareilla varmaan mennään sitten. Sukkahousujakin kun tyttö inhoaa.
      Paita oli yllättävän hyvän tuntuinen, kun hintahan oli ihan olematon. Nuorempi ois halunnut sen aamulla päälle, mutta oli ehtinyt sovittaessa jo sotkemaan sen. TYttö vannotti sitten että heti illalla pitää äidin se pestä ja suunnittelivat käsinpesua jos ei äiti sitä ala pesemään : /

      Poista
    2. Meillä neiti koululaiseen ei mutsin tekemät yhdistelmät yleensä nappaa ;), mutta tuo kun kuvissa tytöt ovat niin iloisen ja tyylikkään näköisiä saattaisi innostaa neitiä.

      - Anni A.

      ps. Jos nuo puuvillaiset vuorihousut kastuu aamulla lahkeesta niin kosteus mukavasti koulupäivän aikana kiipeää ylöspäin ja kotiin tulee polviin asti märkä tyttö (näin ainakin meillä...)

      Poista
    3. Sillähän minäkin noita isojen tyttöjen kuvia netistä etsin. Tosin tytölle on kyllä hurjan tärkeää myös se miltä tuntuu.
      Ei tosiaan kärsi varmaan olla yhtään märkää noiden peruspöksyjen kanssa - täytyy vaan alkaa pitään noita ulkohousuja, vaikka kuinka oiskin pihalle meno sillon hitaampaa.

      Poista
  5. Siistiä ja tyttömäistä, I like it! ♥
    Hyvin saa yhdisteltyä uutta ja käytettyä, ja kirppareilta ei muka löydä mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo sortisit ja hame on tullu ostettua jo kauan aikaa sitten - kun kattelee ostaa tuollasta ajatonta niin ei ooniin just, että ois väliä vaikkei oo sen kauden mallistosta.

      Poista
  6. Vautsi, tää oli ihan loistava idea, meillä laitetaan heti käytäntöön!! Tosi kivoja settejä teiltä löytyikin!! Meillä ainakin on ongelmana just se, että vaatetta on vaikka aj miten, mutta kaikki vähän eri aikaan osteetuja ja se settien miettiminen jäänyt vähän puolitiehen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itellä on ihan sama, että tulee pidettyä samoja hyväksi todettuja yhdistelmiä.

      Poista
  7. Mä vähän myöhässä tulin katselemaan tänne mutta kommaan nyt kuitenkin.;-)

    Tosi kivoja, raikkaita settejä on tuossa kuvissa. Mun tyttö on nyt eskarissa mutta koska se on koulun puolella huomaan että puen tyttöä (tai usein yhdessä 'neuvotellaan' ja mietitään seuraavan päivän asuja ;-) ) kuin koululaista; päiväkotiin en farkkuja laittanut edes ulkohousuiksi mutta nyt on usein mennyt farkuilla. Tyttö on iltapäiväkerhossa eri yksikössä joten hieman mietityttää miten ne kamat kulkevat kun tulee märempiä ja kylmempiä ilmoja. (sadekamppeet ovat ip-kerhon puolella) Tampereen seudulla ei ole vielä ollut niin kylmää että olisin laittanut tytön vk-vermeissä mutta repussa kyllä kulkee toiset housut varuilta ja aamun viileydessä on päällä ollut kevyt vuoriton (sade)takki. Eskarin puolella on kuulemma talvella todella kylmä joten sekin aiheuttaa pään vaivaa...täytyy sinne viedä varmaan ylimääräiset villasukat ja villatakki..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi myöhään, kun ei ollenkaan. Näistä tulee kuitenkin sähköpostiin ilmoitus niin näkee vanhatkin kommentit ; )
      Meillä on ihan sama, että edellisenä päivänä neuvotellaan ja valmiit molemin puolín kivaksi todetut yhdistelmät auttaa. Toistaiseksi täälläkin on tarennut välkillä farkuilla jne,mutta liikunta päivinä olen käskeny vetää ulkohousut jalkaan.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!