Amalian Helmiä

25. kesäkuuta 2013

Alekierros

Eilen käytiin pikaisesti kurkkaamassa keskustan ja Zeppeliinin aletarjontaa.
Keskustassa käytiin vain Stockmannilla ja Anton&Ninassa.
Stockmannilla oli minusta tosi hyvä tarjonta alekampetta. Kenkiä monta hyllyllistä, eikä vain yksi hyllyllinen . Juhlavaatteita mm. Noa noalta ja Myoralilta kivasti tyttöjen koossa ja ihan kesäkampettakin. Ainoa tarvitsia olisi ollut poika ja pienten poikein vaatetta ei sitten ollutkaa - no ylläri ylläri. 

Anton&Ninassa on kaikki -40% . Tosiaankin kaikki, eikä normaali hintaisista, kuten joskus on ollut ja sitten kiinnostavimpiin on lätkäisty parin euron ale. 
Sieltä lähti mm. pojulle syksyksi reiman ihana farkkukuosinen välikausihaalari.

Tässä koko "alesaalis", kaikki oli listalla ja mitään herätysjuttuja ei tehty.

Välikausivaatetta

Anton&ninasta on aina aletuksista ostettava noita perusbenettoneja, jotka meistä on kivan mallisia. Talvella aluspaitana ja tekstin ansiosta kesällä kiva muuten pitää.

Zeppeliinissä taas kurkattiin ovelta Miniq, jossa oli jotain pienessä alessa. P.oPiin ei jaksettu poiketa, kun yleensä ainakin aloittanut aika maltillisesti ja ihastelemani Parkamalliset vk-takin oli myyty jo aikaa sitten. Muuten siellä ei nyt ole ollut hirveästi meidän juttuja.
Perusketjuihin ei ehditty, mutta Metsola täyty kurkata ja siellä oli ainakin Metsolaa -30%, Moonkidsiä -40% ja Villervalla vasta -20%, joten odotellaan jos prosentit nousee.

Mutta pikkusisko sai oman leveäraitaisen liivarin - nyt on meille kaikille tytöille ihan pehmoiset joustofrotee mekkoloiset


Tärkein oli löytää koululaiselle takki kouluun. Olen jo nettikauppoja kotvan seuraillut. Haluttiin parkamallinen ja yksi värinen. Tämä Ticketin takki löytyi Anton&ninasta. Kuvissa mallina pikkusisko, kun isompi on kaverilla kylässä, joten takki näyttää isolta. Piristystä saa takkiin vanhoilla asusteilla. Tämä menee joskus vaikka pikkuveikalle asti värinsä ja ajattoman mallinsa ansiosta.12 kommenttia:

 1. Kivoja ! Varsinkin tuo pojan haalari ! Mäkin järkeilen ettei ihan kaikkea tyttöväreissä esikoiselle , jotta jäisi veljelle seuraavaksi ! Järkevää! Ja hieno tuo takkikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tyttöjen ollessa pieniä ja varsinkin silloin, kun ei ollut vielä toista tyttöä järkeilin paljnkin noin - kun tuli toinen tyttö ja kolmatta ei kuulunut oli ihan sama ostaa täysin tyttömäistä.

   Poista
 2. Ja taas lisää tulevan koululaisen hankintalistalle! Tuo takki on kyllä tosi hyvännäköinen...Muistatko, oliko kokoja miten jäljellä? - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskustassa oli minusta tuota, eli 128 ja siitä alas, mutta netissä 134.sta ylös päin. Teen lähempänä koulun alkua postauksen "koulutarvikkeista", mitä ensimmäisen vuoden aikana tuli vastaan, esim. verkkapuvun tyttö halusi liikuntatunneille, vaikkei meillä niitä ennen ole harrastettu.

   Poista
  2. Kiitti vinkistä! Nyt on tulevalle koululaiselle hankittu Ticketin ulkoilutakki (me päädyttiin lopulta toiseen malliin) ja verkkapuku - molemmat Zeppelinin Anton&Ninasta 40 %:n alennuksella! Tosin pikkuvelikin olisi kuulemma halunnut verkkapuvun ja "liukkaat housut"... - MY

   Poista
  3. Oliko zepessä millaisa malleja Ticetillä? Vai liukkaat housut :) joo no kyllä ne liukkaat housut on paremmat urheillessa, kun gollarit joita jouduttiin liikuntatunnella pitämään.

   Poista
 3. Oho, yleensähän se just on ollut niin et ne kivoimmat on jonkun euron alella, ettei vahingossakaan voi noit isompia prosentteja hyödyntää :)

  VastaaPoista
 4. Ihailuttavaa päättäväisyyttä, että pysyit alennusmyynneissäkin listassa, minäkin intouduin kirjoittamaan tarvelistan ja yritän josko pysyisin siinä. Mekin käytiin muksujen kanssa keskustassa kierroksella (pysyin listallani, en tosin saanut puoliakaan) ja Anton&Nina oli todellakin positiivinen yllätys, kun ei ollut se "kaikista kivoista -10%" vaan todellakin kaikesta oli se -40%.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen on just ollut noin, että vai normaalihintaisista, mutta varmaan siitä on tullut palautetta. Mää oon varmaan niin pihi ja suunnitelmallinen, että tulee helposti pysyttyä listassa :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. no olin kyllä itekkin super tyytyväinen, että alkaa kaikki tarvittavat oleen kohta kasassa

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!