Amalian Helmiä

23. maaliskuuta 2015

Myrskyssä

Hullut päivät, sikapäivät, yllätyspäivät ja hintamyrsky - kaupat täynnä houkutuksia. 
Me lähdettiin tyttöjen ja vauvan kanssa hintamyrskyn viimeisenä päivänä humputtelemaan.


Mamma melkein päästä varpaisiin kirppislöydöissä. Leggarit on Pierre Robertsin kampanjasta tilatut merinovilla pökät - aivan huiput. Tyttöjen pitsikuvio leggarit löytyi pitkällisen etsinnän pääteeksi Prismasta ja mekkot on mamman käsialaa.
Niin ja vauveli on myös sonnustautunut kirppikseltä ostetuihin Newbien vaatteeisiin.Kylläpä me tytöt säästettiin... Sunkorussa oli kaikki vähintää -40% ja hankin uuden oliiviketjun katkenneen tilalle ( sen kerran, kun sen kaulastani irrotin oli yksi käynyt puremassa sen poikki), tytöille uudet korvikset ja jo tovin ovat kyselleet paloja Nominatioihinsa, joten nyt kannatti hankkia nekin ja samalla äidin Nominationiin poikien kirjaimet. 
Aleksi 13 oli loppuunmyynti (harmi) ja sieltä löytyi äidille Vagabondin bootsit - sellaisia olenkin haaveillut jo useamman vuodenn, mutta eipä ole tullut itseeni sen vertaa investoitua.
Me koitettiin metsästää tytöille softsell housuja onnistumatta siitä - joko ei löytynyt housuja molemmille tai juuri tyttöjen koko oli loppu. Nyt täytyykin metsästää netistä joko name it.n housuja koossa 128 tai Icepeakin koossa 134.
Kaiken kruunasi perinteiset pehmikset Capuzinossa- nekin tottakait tarjouksessa. Mikäpä siinä oli herkutella löytöjen kanssa kuunnellen samalla Aki Louhelan esitystä.

2 kommenttia:

  1. Vinkkinä, että Name it:n softsell housut on reilua kokoa! Meidän tytölle meni kokoa pienempi kuin normaalisti nyt käyttäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päästiin yksiä sovittamaan ja 128 olisi oikea koko, mutta jokapaikasta loppuun myyty - däm!!! Kun hyvän löytää niin ei kokoja sitten mistään :(

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!