Amalian Helmiä

30. maaliskuuta 2015

Pompdeluxin tyllit

Kuinka monen kaapista löytyy Pompdeluxin tyllimekko?
Me olemme jotenkin kummasti saaneet ne ihanuudet vältettyä tai sitten odotimme sitä ihaninta. 

Meillä ei ollut ensinkään tarkoitus tyllimekkoja ostaa, mutta toisin kävi.
Esittelijän mallina oli mekosta juuri se meidän koko ja ihan varsin tytön kanssa lähdimme sitä kokeilemaan ja kuinkas kävi molemmille tytöille nämä mustana tilaukseen. Tämä voi olla viimeinen tilaisuus, että tytöt tylleistä vielä tykkää.

Pompdeluxin mekot, kuten ulkovaatteet ovat minusta suhteessa suorastaan edullisia, joten eiköhän voida tyllitellä ihan kaverisynttäreillä tai vähintään omilla synttäreillä.

Etsin netin syövereistä menneiden kausien Pompdeluxin tyllimekkoja. Mikä on ihanin? Kyllä näin jälkikäteen ihmettelen miten en aikoinaan tilannut noita mintun/aguan värisiä oikean yläkulman mekkoja, kun niitä olisi ollut vielä -70% alessakin (se oli silloin aikoinaan se)
7 kommenttia:

 1. Ai vitsit, vieläkö sitä pitäs yksi tyllimekko hankkia - vielä kyllä neidille kelpaisi. Meillä ei yhtään tyllimekkoa ole ollutkaan, kun ei olla oikein sen tyylisiä... Yksi pompin tyllihame tosin löytyy. Olen sen jo monta vuotta sitten jostain 70 % alesta tilannut ja sillä on kyllä menty monet synttärit ja viime joulun tanssiesityskin. Säädettävän vyötärökuminauhan kansiosta on mahtunut jo monta vuotta. Kollaasin vaaleansinen on kyllä ihana. Nuo teidän mekot on kyllä kivan rennot, kun eivät ole kovin tyköistuvat ylhäältäkään - ja turvallinen värivalinta synttäreitä ja pihaleikkejä ajatellen :) - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää sitä joka tytöllä yksi tyllimekko olla! Nämä vaan taitaa olla loppuun myytyjä. Omani tilasin jo ennen verkkokaupan aukeamista. Ei ollut ennen meidänkään tyyliä, mutta pikku hiljaa hiipinyt meille aluksi alushameeksi ostettujen tyllien myötä. Nimen omaan pihaleikkeihinkin - en yhtään ihmette jos nuorempi vetäisee mekon päälle ja kipaisee puuhun... vilikuna hienohelma :)

   Poista
 2. Meillä on rakastettu merkin tyllimekkoja ja monta kollaasissa näkyvää on tytön kaapissa ollutkin. Niin ja uusin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en tiiä miksi en oo aikasemin näihin sortunut - däm! No parempi myöhään, kun ei sillonkaan.

   Poista
 3. Muhun taas ei nuo tyllit kyllä iske yhtään. =/
  Ehkä tylli-hulluus iskee tännekin vaan sitten joskus vasta myöhäisemmässä vaiheessa.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!