Amalian Helmiä

14. maaliskuuta 2015

Säilytystilan maksimointi - tyttöjen huone

Syksyllä paranneltiin kodin säilytystä, kun päätettiin unohtaa se rakennusprojekti ja sen sijaan suunnattiin Ikeaan ;)
Säilytystä paranneltiin myös tyttöjen huoneessa. Vaikka haikein mielin uusin tämän huoneen huonekaluja, koska tämä on ollut se huone jossa kaikki kalusteet ovat joskus olleet kaikki käytettyjä ja nyt tuoleja lukuunottamatta kaikki on uusia. Paripulpetti vaihtui ikean pitkään pöytälevyyn ja laatikoihin. Vanha retro lipasto muutti pojan huoneeseen ja tilalle tuli uusi lipasto. Vanha niemen sänky odottaa pojan huoneessa nukkujaa ja papan vanhasta säöngystä pitäisi saada lisäämällä kansi keittiön penkki. 

Työpöydän alle lisättiin toinen laatikosto kaikille niille miljoonalle muoti- ja tehtävävihkolle, sekä kynille. Huom seinän viereinen laatikko jätettiin irti seinästä ja sinne saa sujautettua kartongit yms. rullalla. Lehdet ovat vanhassa valkoisessa korissa. muille aarteille ja hiuspompuloille on kertynyt pöydille jos minkälaista laatikkoa.

Sängyn alle ostettttiin ikeas Malm- sängynaluslaatikko, johon mahtuu legot ja ne siirtyy sujuvasti tästä lattialle ja lattialta laatikkoon.

Sängyn päähän mahtui, kuin tehty Malm -lipasto joka on tosi syvä ja imee sisäänsä runsaasti pelejä, askartelutarvikkeita, sekä muita aarteita.

Leikkihuoneesta tyttöjen huoneeseen siirretty Pentikin vitriini vetää sisäänsä barbit ja kirjat. Olen haaveillut, että vitriiniin saisi järjestettyä barbitalon. Metallisaavissa taas on naamiasvaatteita ja kepparit.

Seuraa blogiani facebookissa ja bloglovinissa

2 kommenttia:

  1. Hienosti tytöillä säilytystilaa! Meillä tytön sängynaluslaatikot laitettiin täyteen koreja. Saa barbit yms. tytön lelut nosteltua korissa kätevästi leikkeihin ja sitten taas takaisin paikoilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en muistanutkaan mainita, että legot on erikokoisissa säilytys rasioissa tuolla sängynaluslootassa.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!