Amalian Helmiä

8. lokakuuta 2015

Hullutellen

 Oletteko uskaltautuneet Hulluille Päiville?
Me käytiin eilen poikien kanssa ja mukana oli kaveri lapsineen - eikä ollut edes paha rasti. Olen kyllä käynyt joskus kaikkien lastemme kanssa. Mitään tärppejä ei ollut kiikarissa ja muutenkin hyvin pintapuolisesti mentiin nauttien hälinästä ja vilskeestä.
Vaikka ostoslistalla ei ollut mitään, tarttui mukaan useampikin keltainen kassi.
Kasseissa kotiutui vauvalle uusi Reiman toppahaalari (isoveikan vastaavan kokoinen oli jo ihan hiuti), tytöille name it:n housuja (name it-farkut ovat ihan parhaat kapoisille tytöille, jopa noissa joggersseissa on vyötärökiristys. Muutama Teema-lautanen kotiutui ja äidin ykköstuotteet cc-voide ja kulmageeli - muuta ei aamuisin naamaan tarvita.

Muina päivinä ei taida tarvita hulluttelemaan lähteä. Samalla hoitui myös R-collectionin pop-up myymälä reissu - mooooonta metriä hyvälaatuisia kankaita.

8 kommenttia:

 1. Mä oon vaan netistä katsellut, mutten löytänyt oikein mitään mielenkiintoista tai tarpeellista. Tai toki siellä voisi varmaan olla vaikka mitä ostettavaa, muttei oo sen halvemmat kun muuallakaan.

  Oon itse tilannut muutamana vuonna netin kautta Hullareilta huhmareet sekä itselle, että äidille. Ja ainakin itselleni on ollut tarpeellinen ostos, kun oon tehnyt muun muassa pestoa ja yrttiseoksia. Viime syksynä tilasin itselleni myös pastakoneen, kun vaan muistais sitä käyttääkin.

  Mulla ei oo ihan lähellä Stockmannia, mutta oon käynyt kerran Hullareilla Oulussa (silloin kun siellä päin vielä asuin) ja kerran Tampereella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvastosta minäkään en huomannut mitään kiinnostavaa, mutta yllättäen paikan päältä sitten löytyikin. Nyt oli vissiin nettikauppa ihan jumissa :/

   Poista
 2. Mäkin katoin kuvastossa tuota haalaria. Täällä ei lähiseudulla liikettä ole, mutta eksyin nettikauppaan. Ei tullut siellä hullaannuttua, kun teeman mukaisesti oli ruuhkaa niin ettei sekaan mahtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojalla on myös tummansininen osteetuna jemmaan niin pitihän se pikkuveikallekkin ostaa :)

   Poista
 3. Mukavia löytöjä olette tehneet ! <3

  Itse kotiuduin eilen myös muutaman keltaisen kassin kanssa.

  Vaikka niin hullua kun hullut päivät on, silti niissä on jotain . Jotain niin kivaa ja ihanaa <3

  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei sinne kärsi pinna tiukalla mennä! Me ei käyty, kun lastenosastolla, ihan pikana miesten ja sitten kodin osastolla. Kemikaalipuolelta kävin yksin sieppaan nuo tökötit

   Poista
 4. En ole vielä, huomenna ajattelin poiketa kun käyn samalla muilla asioilla. Kuvastoa katselin netistä ja tein postauksen omista lemppareita. Kaikkea kivaa siellä näytti olevan, mutta ei välttämättä mitään must have-juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään sellaista ei ollut, että pitäisi ryykätä heti kasilta - vai onkohan jo nyt sieskalta liikkelle. Herkkuun olisi mukava päästä ostoksille, mutta vainujen kanssa aika mahdottomuus

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!