Amalian Helmiä

13. lokakuuta 2015

Säilytystilan maksimointi - äidin aarrekaapilla

Joskus kerroinkin, että uuden talon sijaan päädyttiin organisoimaan tavaroita uudelleen ja maksimoimaan entisen talon säilytystilaa. Yhdellainen projekti on nämä äidin aarteet. Ennen minulla oli tuolla työ-vieras-pukeutumishuoneessa vanha kirjoituspöytä. Ihana oli sekin, mutta hyödyllisempi oli laittaa sen tilalle korkeat kaapit. Mukavampi on kuitenkin ommella ja askarrella seinän toisella puolella isolla keittiön pöydällä.

Kaapithan on sitä vanhaa kunnon Ikean beståå, jota meilla kahden kaapin verran huoneesta jo löytyikin.
Kaapit kätkee sisäänsä minun kankaat ja ompelutarvikkeet, askartelutarvikkeet, langat ja muut neulomis hommat, paketointi-, kattaus- ja koristelutarvikkeet, kirjat ja tärkeitä paperit.


Tästä on helppo napata kässäkassi mukaan, mutta muulloin ovat siististi ovien takana.

Laatikoista löytyy villalangat, tilkut ja resorit. Näihin beståihin mahtuu sopivasti HM lastenosaston laatikot tai nämä Jyskistä ostetu laatikot.Ylös saa vielä laatikot papereille.


Laatikostoissa on kätevästi askartelu ja paketoimisvälineet järjestyksessä.
Tänne  mahtui hurjasti tavaraa ja näin sain muualle lisää kaappitilaa mm.kodinhoitohuoneen kaappiin, jossa ennen oli minun kankaat. Olen asettanut itselleni ehdon, että kankaiden on mahduttava kaappiin, ennen ei saa ostaa uusia. Nyt on reippaasti ommeltava, koska montaa kangas tilkkua tuonne ei nyt lisää mahdu.
Minusta tämä on sen verran simppeli näky, että kehtaa katella, vaikka jossain vaiheessa tehdään tästä honeesta taas meidän makkari.
1 kommentti:

  1. Näyttää kaikin puolin hyvältä ja toimivalta :)

    Meille tekisi myös varmaan tämä säilytystilan uudelleen suunnittelu hyvää.
    Minusta tuntuu että omat askartelu jutut on sadassa laatikossa pitkin ja poikin.
    Josko nyt ennen joulusiivousta, aloittaisin tekemään meidänkin kaappeihin jonkinmoista tolkkua : ))

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!