Amalian Helmiä

23. lokakuuta 2015

Jouluttaa


Vielä viime viikolla ihmettelin kaverille, kuinka ei ole joulu ollut vielä yhtään mielessä. Asia on korjaantunut, kun ensimmäinen joululehti jo tupsahti postilaatikkoon. Pieniä hankintojakin tein eilen kaupungilla, muffinssivuokia ja lahjapaperia Clas ohlssonilta. Olen kuitenkin päättänyt, että kunnolla pääsen tunnelmoimaan sen jälkeen, kun tytöt ovat pitäneet halloween bileensä ja isoveikan synttäreitä on marraskuun puolessa välissä juhlittu. Marraskuun lopulla lähdemmekin täältä naisporukalla linja-autolla jouluostoksille.

Pinterestissä saattaa kuitenkin inspiroitua näin aamukahvilla. Olenkin lisäillyt sinne meidän joulukuvia, sekä runsaasti muiden ne löytyy Joulu kategoriasta  ja omia ideoita myös Omat jutut alta.


Meidän joulu 2011


Meidän joulua

Meidän joulua

7 kommenttia:

 1. Oih! Jouluttaa todella, päivä päivältä enemmän! Joulukorttikuvat io otettuna 😍
  -Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän kuva oli ihana! Pitää itsekkin saada nuorimmalle ommeltua ensi tilassa tonttulakki ja aloittaa hössötys joulukorttikuvista!

   Poista
 2. Kyllä joulu on jo mielessä, mutta pitää nyt tosiaan yrittää tämä syyskausi (erit. syysloma ja halloween) saattaa päätökseen ensin. Joululahjoja on jo ostettu ja suurin osa lahjoista vähintäänkin suunniteltu/ mietitty (hyvä minä!) ;) Vasta viime vuosina olen antanut itselleni luvan alkaa fiilistelemään joulua hyvissä ajoin, kun aikaisemmin minulla on ollut päähänpinttymä, että pitää odottaa sinne joulukuulle. Mutta miksipä sitä ei ottaisi kaikkea iloa irti tuosta tunnelmallisesta ajasta. Onhan se mukavampi nauttia jouluaskareista, kun saa rauhassa tehdä. Teillä se on aina niin kaunista! Nuo kattaukset ei todellakaan ole minun vahvuuksia, joten jään odottamaan etukäteisvinkkejä naapurista. :) - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt kävi jo mummolasta hommaamassa äidille tarvikkeita jouluaskarteluihin. Monesti olen tuosta kuusiaidasta käynyt nappaamassa aattona tarvikkeita kattaukseen :) Meillähän ei ruokia laiteta joulupöytään vaan ne haetaan saarekkeelta ja sillon on kattausmahdollisuudet paremmat. Minä ajattelin sunnuntaina napata talvivalot pihaköökin - tää perä on niin pimiä, että tuokoon ne valoa pimeyteen.

   Poista
 3. pidän itseäni kyllä jouluihmisenä, mutta en voi käsittää että se kaupallinen hömpötys alkaa jo lokakuussa. Heh, Keskisellä kävin siis tänään ja siellähän oli Joulumaa täysin lyönnissä... Ei iskenyt vielä ei...

  Amy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muakin nauratti jo joulukoristeet kaupoissa... nuo valot vielä menee mutta ihan en joulupalloja lähtis vielä ostamaan.

   Poista
 4. Oon antanut itselleni luvan uppoutua täysillä jouluun kunhan lasten syysloma ja halloweenkoristeet ovat poissa.Saatoin kyllä jo ostaa iltojen iloksi glögiä ja pari joululehteä sekä lapsille Tatun ja Patun :D

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!