Amalian Helmiä

26. joulukuuta 2015

Meidän joulua

Joulu alkaa olla paketissa, kun ollaan jo tapaninpäivän illassa. Aattona vieraili vain pukki, joulupäivänä oltiin mummolassa ja tapanina kestittiin mummot ja papat. Kaikki oltiin oltu lahjoista päätellen kiltteinä. Tytöt saivat toivomansa puhelimet ja pojista mieluisin oli varmaan uusi teltta, vaikka äiti on hipistellyt kummitätien tuotoksia. Tytöt saivat myös monopolin ja sitä ei maltettu jättää kotiin edes mummola reissulle.
Syöty on niin että napa rutisee. Meidän joulupöytä on koostunut pääosin kasviksista ja kaloista. Huomenna voisikin lähteä aleihin ja pitsalle, vai loihtiiko isukki jotain uudesta pitsa kirjastaan. 
Muuten ei ole jouluähky minua vallannut, vaan poikkeuksellisesti joulukoristuksia jaksaa vielä varmasti tovin katsella. Valtaosa koristeista on ise tekoisia ja hyvin ehdittiinkin uusia koristeita luoda, vaikka minulla riittikin puuhaa joulukuussa kiitettävästi uuden marttayhdistyksen perustamisessa. Kaikessa tohinassa meiltä haluttiin vielä lehtijuttukin paikallislehteen, joka ilmeistyi juuri ennen joulua. Blogissakin tulee varmaan marttailua näkymään.


1 kommentti:

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!