Amalian Helmiä

21. joulukuuta 2015

Helppoa helpompikin piparitalo(t)

Tänä jouluna en menettänyt hermoni tai polttanut sormiani yrittäessäni koota piparitaloa.
Koottiin peräti piparitalokylä tarjoiluvadille ja lasikuvun alle, jossa ei piparit pääse pölyttymään. Tehtiin talojen julkisivut piparitaikinasta ja hierottiin niihin tomusokeria ja tökittiin ne kuusien kanssa vadille kaadettuun sokeriin, joka pitää piparit pystyssä. Sokeri esittää tietysti lunta. 


13 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta! Minä olen aika ennen liimaillut sokerikuorrutteella. Nyt päätin kokeilla kuumaa sokeria ja niinhän siinä kävi, että peukku paloi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikä ei oo kyllä piparipaakarikaan- kaveri on näissä omissa todellinen mestari https://www.facebook.com/Kakkusorvari/?fref=ts ja sen pipari taloja on tilattu julkisiin tiloihin koristeeksi!

   Poista
 2. Niin ihana inspiroitua blogeista näin joulun alla! Kiitos siis vihjeestä :) Onko sinulla millainen reuna tuossa tarjoilulautasessa ettei sokeri levinnyt kun laitoit taloja pystyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on siinä pieni reuna. Ostin nuo vasta ikeasta tuonne pihaköökiin, vaikkei muuten meidän tyyliä oikein olekkaan

   Poista
 3. Kaunis ja ihanan helppo idea :) Meillä jäi tänä vuonna talo tekemättä, mutta pipareita sentään tehtiin ja syötiinkin jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yli helppi idea! Minäkin meinasin jättää väliin, mutta pipareita lepoessa tämä tuli kuin itsestään.

   Poista
 4. Huippuidea tuo piparitalo!

  Ihmettelen kuinka en ennen ole tänne löytänyt, nyt Instan kautta ja täällä vasta hoksasin tutut kasvot :)! En esittelystä tajunnut, kun en tiennyt, että teilläkin on nykyisin nelikko ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, instassa minäkin olen teitä huomannu ja nyt minäkin vasta sinun blogin löysin! Ei ole moni muukaan pysynyt lapsiluvussa perässä - vasta miehen kaveri ihmetteli, että noinko pieni se teidän poika oli - ni niitähän on kaksi... :)

   Poista
 5. Näyttää todella kivalta - taidan varastaa idean ensi jouluun:)

  VastaaPoista
 6. Ihan huippuhieno! Ens jouluna tällainen tulee meillekin

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!