Amalian Helmiä

30. joulukuuta 2015

mustavalkoista porukkaa

Saaruskan arvonnassa kyselin postaustoiveita ja siellä useampi toivo asupostauksia - liekkö tarkoittanee näitä meidän potretteja?

Perusarjessa ei ole juuri mahdollisuutta  potretteja ottaa, kun viimeinen pukee on jo osa lähtenyt kouluun ja illalla on jo yhdellä vaihtuneet housut, kun pissa on tullut ohi tai toisella paita, kun käsienpesussa hihat kastuneet. Näin lomalla saa kaikki yhtäaikaa kuvaan suurinpiirtein puhtaissa vaatteissa.

Vauvelin potkarin on Verson puotia ja heillä olisi ollut joulukalenteri tarjouksissa tätä ihanaa raitaa huppareissa ja jumpeissa. Pojun paita ja housut olen ommellut Metsolan joustofroteista. Tyttöjen mekot taas on Metsolaa ja nekin ihanaa joustofroteeta. Talven materiaalit ovat ehdottomasti joustofrotee ja neulos. Oma mekkoni onkin Verson puodin neulosta, josta vihdoin raaskin ommella ja mekosta tuli heti lempi vaatteeni. Neulos ei ole mennyt miksikään vaikka menee kyllä heti pesusta päälle ja vähintään kerran viikossa pyörii koneessa. Kotimaisilla merkeillä mennään, kun tyttöjen leggarit ovat vielä Pikkupiltin kankaista ommellut.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!