Amalian Helmiä

31. joulukuuta 2015

Vuoden suosituimmat postaukset 2015


Katsaus menneeseen vuoteen ja kymmenen suosituinta postausta. Sekalainen perheblogini sisältää tasaisesti juttuja mm. lastenvaatteista, käsitöistä, kirppistelystä, sisustuksesta, äidistä, sekä lastenjuhlista.
Viime vuoden TOP 10 on hyvä kattaus melkein kaikea mitä blogi sisältää. Hyvin tasaisesti jakautuu kaikki aihepiirit luetuimmissa postauksissa. Toki uusi vauva näkyi vuodessa, mutta suosittuja ovat olleet myös tyttöjen kampaukset.

Samalla linjalla mennään uusi vuosikin,

Eli oikein hyvää uutta vuotta 2016 kaikille ihanille lukijoilleni!!!

(ps. Sana ihana on varmasti blogissani eniten mainittu adjektiivi)
Vauvan nimi pohdintaan sain kiitettävästi kommentteja ja niistä oli todella apua! Kommentit ovatkin blogin suola.Kampausohjeet ovat olleet tosi suosittuja. Kohta ensimmäisen lettiohjeen jälkeen huomasin muutoinkin tuon letittämisen olevan nykyään tosi in ja kirjojakin ennen joulua julkaistu runsaasti. Itse olen letittänyt aina ja monesti minulta kysytään omista hiuksista, että olenko tehnyt letin itse ja ajattelinkin kokeilla ensi vuonna ohjeistaa mahdollisesti omien hiuksien letittämiseen.Suurin asia meidön viime vuodessa oli juniorin syntymä ja kohta siitä on jo vuosi!!

Pienen miehen ja meidän perheen suuri juhlaPäiväkoti mietteitä on kyselty ja enköhän kerro siitäkin ensi vuonna.Blogini on ollut jo kaksi ja puoli vuotta osa blogirinkiä ja monta mahtavaa kammista olen yhteistyössä heidän kanssaa tehnyt, välillä enenemmän ja välillä vähemmän. Eniten lukijoiden kehuja on saanut blogiringin ja lähitapiolan kanssa yhteistyössä tehty postaus.Ompelu on rakkainharrastukseni ja se näkyy myös blogissa. Ompelu on saanut vahvan kilpailijan martoista, jonka puheenjohtaja olen - Marttailua tullaan täällä varmasti jatkossa näkemään


Kirpputori postauksia toivottiin eniten ja viime aikoina en ole hirveästi ehtinyt kirppistelemään. Toki melkein viikottain tulee pyörähdettyä meidän pitäjän omalla kirpullaTarkoitus on postata myös kotiäidin vaateuksesta, etenkin imetyksen kannalta


Rakastan juhline järjestämistä ja kohta saadaan juhlia meidän vauvelin yksi vuotis juhlia. Synttäreiden lisäksi viime vuonna pidettiin ystävänpäivä, kesänalottajais ja halloween juhlat. Myös meidän pihakeittiö "Hommi" valmistui ja siellä ehdittiin viettää monta hauskaa hetkeä, vaikka talven tullen vähemmän. Joulun alla on toki Hommissa nautittu glögit ja piparit.6 kommenttia:

 1. Onnellista uutta vuotta naapuriin! Ehkäpä nähdään taas tuossa pellon laidalla puolen yön aikaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nähtiin ja oli kyllä taas komia ilotulitukset - hyvää uutta vuotta myös sinne!

   Poista
 2. Heips. Ei liity nyt tämän postauksen aiheeseen, mutta aiempaan postaukseen kyllä. Nimittäin kirjoitit puoloffeen ohjeen tänne jokin aika sitten. Laitoitko siihen oikeasti kinuskikastiketta niinkuin ohjeessa luki, vai tarkoititko kuitenkin kondensoitua maitoa keitettynä?
  Kokeilin nimittäin tänään kakkua ihan ohjeen mukaan ja kakku meni kyllä heti ensimmäistä palaa leikatessa melkoisen veteläksi. En ehkä vieraille tarjoaisi tällaisenaan, niin vetelää oli. Maku kyllä oli ihan hyvää mutta tuo koostumus... Onneksi kahvittelimme tänään ihan oman perheen kesken:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli kinuskikastiketta - saattaa olla niissäkin eroa - kyllähän se vähän meni veteläksi, mutta ei ulkoanäköä tai makua pilaavasti. Riippuu varmaan pohjastakin, että paljonko kannattaa laittaa. Jäykistää voi valkosuklaalla, mutta sitä ei saa laktoosittomana, kun ei kondensoitua maitoakaan. Varmaan voi tehdä siihenkin ja bannofeetä olen kondensoituun tehnyt, mutta vaikea juttu sen laktoosin kanssa, kuten myös ei ole kovin pikainen leipomus... jos pari tuntia saa eka sitä purkkia keitellä :)

   Poista
 3. Okei. Täytyy varmaan kokeilla eri merkkistä kinuskikastiketta ensi kerralla, tai sitten kokeilen suoraan kondensoituun maitoon tehdä. Sitä muuten saa kaupoista valmiiksi keitettynä, eli on yhtä nopea tehdä kuin kinuskikastikkeellakin. Laktoositon ei toki ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vielä mieleen, että mihin teit piirakan? Ite teen piirakkavuokaan niin pieni valuminen ei haittaa.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!