Amalian Helmiä

28. joulukuuta 2015

Ale aLe alE

Illalla lasten mentyä nukkumaan ja poikien päiväunien aikaan tulee selattua netistä alennusmyyntejä.
Sähköpostiin puskee alemaileja ja facebookista löytyy vinkkauksia aleista.
Pää on pidettävä kylmänä, eikä kannata sokaistua isoissakaan aleista, ettei tulisi ostettua ilman tarvetta. Itse listailin jo ne tarpeet hyvissä ajoin ennen aleja, mutta ainahan voi tehdä virtuaalishoppailua.
Pompdeluxille tekaisin heti alejen alettua tilauksen.
Pomppi aloitti minusta nyt entisaikojen tapaan isoilla prosenteilla, eli -50%, eikä pihdaten pienillä prossilla. Äsken vilaisin nettikauppaa ja hyvin on valikoima tyhjentynyt, mutta vielä meidän koossakin löytyisi kivaa vaatetta jos tarvetta olisi. 
Itse tilasin kaikille sieltä toppaa - tytöille takit ja pojille haalarit. Myös pitkän villatakin sain tytöille ja pojille housuja. Jo ennestään edulliset tekniset topat sai nyt todella halvalla. Pompilla myös juhlamekot ovat mielestäni edukkaita ja sieltä löytyisi vielä meidän tytöille kauniit neulemekot, vastaavat kun meilä jo edellisen kauden mallistosta löytyy.
Crocsia meillä on vuosien varrella ollut eräskin pari ja nyt alessa löytyy myös kesäksi sandaaleita ja pojalle sieltä lähtikin sandaalit ensi kesäksi. Itselle tilasin sieltä vedenpitävät kengät. Paljon malleja oli -50% ja Karkkipurkki blogista löytyy vielä lisäale koodi! Tytöt olisivat ne kenkien tarvitsijat muttei täältäkään löytynyt kokoja.

Silverjungle alettaa -40% alella ja sieltä lähinnä kiinosta, sekä itselle, että tytöille nuo ruusutunikat.
Silverjugle aletti jo ennen joulua niin, että kaikkista poikien ihanuuksista on jo koot vähissä. Silverjunglelta olen lähinnä tilaillut pojille kivoja tähtivaatteita. Monena vuonna Silverjunglella on olleet todella hyvät loppualet, että ehkä odotan sinne.


Babyshopissa myydään hurjasti eri merkkejä, mutta niistä lähinnä meiltä löytyy Ebbeä ja the brandia.
Ebbestä alennus on nyt -30% ja the brandista -50%. En ole tilausta tehnyt, koska ei meillä ole nyt sisävaatteelle suurta tarvetta.
Aarrekidin alet on -40% ja sieltä löytyy mm. näitä meidän poikien suosikki leggareita. Raitakangasta taa löytyy ennestään pari metrin pätkää jo kaapista.

Kameraan objektiivia olen katsellut Kodin1.stä,  vaunuja taas jollyroomista ja lastentarvikkeesta, mutta tuo vaunu viidakko on melkoinen. Jollyroomissa olisi baby joggerin city singlet -34%, mutta väärä väri. 

Metsolassa pyörähdettiin paikan päällä ja siellä oli melkoinen kuhina, mutta kaikista mitä meni katsomaan, kuten gugguuta ja name it.iä oli koot jo loppu. Perusketjuliikkeisiin ei ehditty, joten tietoa niiden aleista ei ole. 

Oletteko bongailleet hyvä aleja?5 kommenttia:

 1. Mä tilasin pompilta nyt vain tarpeelliset eli ison paketin housuja. Muutoinkin olen hidas syttymään alejutuille ja nytkin sortunut tilaamaan vain ennen joulua pienimmälle pari Papua puoleen hintaan. Eikun jotain muutakin pientä tuli jo ennen joulua löydettyä vähintään puolella hinnalla, mutta ne on jo unohtuneet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin muistin, että löytyihän pari alejuttua jo ennen joulua ja päätyivät peketteihin.

   Poista
 2. Pompilla taisi olla ne perusvaatteet eli farkut, trikoopaidat ja leggarit otettu alesta kokonaan pois, niitä kun ei sivuilla näkynyt. Mutta tosiaan, lista kannattaa olla mukana, kun aleissa pörrää. Itse olen jo tuhlannut omat ja lainatut :D

  Crocsillekin lähti tilaus eilen, lapsille kenkiä talveksi ja kesään. Nyt yritän pysyä poissa kaikilta nettisivuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saattoi kyllä olla, kun vaikka heti oli kärppänä niin ei niitä ollut. Tosin ei meillä nyt ollut tarvekkaan niille. Mää koitan selata nettia ja ettiä niitä vaunuja ja kameraa itelle.

   Poista
 3. Onko kokemusta aikaisemmin haalareista? Mietin ensi talveksi jemmaan pojalle. Miten vastaa kokoaan ja onko lämpimiä?

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!