Amalian Helmiä

11. joulukuuta 2015

Vuokratut matkarattaat

Kävimme muutama viikko sitten naisten jouluostosmatkalla Kuopiossa ja minä otin vauvan mukaan. Meillä tarvitaan vielä tuplarattaita kahden pojan kanssa, joten yhden istuttavilla matkiksilla ei pärjää. Etsiessäni käytettyjä matkiksia vastaan tuli parempi vaihtoehto, nimittäin matkarattaiden vuokraus Liizistä! Olin kuullut ystävältä tästä yrityksestä aikaisemmin. Sieltä löytyi pelastus tilanteeseen ja saimme blogiyhteistyön merkeissä matkarattaat vuokralle. Meidän ei siis tarvinnut lähteä reissuun isojen kömpelöiden rattaiden kanssa.


Kuinka moni voi kertoa ostaneensa rintapumpun ja tarvinneensa sitä viikon, tai matkarattaat yhden ulkomaanmatkan takia? Ainakin minä joudun nostamaan käteni ylös. Aikoinaan mentiin esikoisen kanssa italiaan ja ostin matkaa varten käytetyt matkarattaat, koska muutoin ei matkiksia tarvittu. Voi kuinka inhosin niitä hankalia vanhoja räpsyjä koko reissun ja nehän hajosivatkin sopivasti paluumatkalla. Samalla hinnalla olisin vuokrannut Liizistä huippukuntoiset viimeistä huutoa olevat matkarattaat. Lisäksi me jouduttiin maksamaan vielä kaatopaikkamaksu niistä onnettomista räpsyistä. Liizistä saa myös niitä Yoyo rattaita, jotka menee jopa lentokoneen käsimatkatavaroihin! Kyllä olisi ollut välilaskut paljon helpompia. Sellasia matkarattaita ei kannata missään nimessä ostaa omaksi, jos lentää yhtä harvoin lasten kanssa kuin me. Nämä meillä vuokralla olleet matkikset oli baby joggerit, eli yhdet markkinoiden parhaimmista ja sen kyllä huomasi! Liizissä on tehty paljon tutkimustyötä, jotta ovat löytäneet kaikki hyvät vaihtoehdot valikoimiinsa. 

Myös rintapumppu on jäänyt käyttämättömäksi, kun sitä tarvittiin vain muutama viikko helpottamaan maidon nousua. Myöhemmin sitä ei tullut käytettyä, koska lähetin miehen ostoksille ja ei hän sitten osannut hyvää ostaa. Liizistä olisin saanut tilattua mieleisen lähipostiin. Muistatteko, kuinka reilu vuosi sitten pohdin mihin laitan vauvelin nukkumaan? Liizistä olisi löytynyt pelastus siihenkin pulmaan, kun sieltä saa vuokrattua ihanaa kotimaista seimen ensisänkyä, sekä perinteisemmän mallista ensisänkyä. Lastentarvikkeita heillä on matkarattaista rintapummppuihin ja tulossa on myös TENS-laite, jota koitin metsästää myös vuosi sitten ennakoiviin suppareihin, mutta ilman piti pärjätä.
Löytyy Liizistä muutakin kuin lastentarvikkeita, mm. näin joulun alla joulusiivoukseen tekstiilipesuri tai ikkunanpesin. Kesällä taas jos innostuu perheen kanssa kokeilemaan retkeilyä löytyy vuokrattavia tuotteita teltasta vauvan kantorinkkaan. Eli välttämättä lyhyttä käyttöä varten ei välttämättä kannata heti ostaa omaa, vaan kannattaa ensin kurkata saisiko sen mahdollisesti vuokrattua.


Ajatuksena tämä on aivan mahtava ja annan kyllä peukkua tämän idean keksijälle!!! Paljon mieluummin vuokraan lyhyeen tarpeeseen, kun ostan omaksi. Kaiken lisäksi Liizissä uusitaan tuotteita niin, että tuotteet ovat aina ajan mukaisia, eikä kymmenen vuotta vanhoja, joista tekniikka on ajanut jo aikaa sitten ohi. Nykyään koitetaan muutenkin hillitä kuluttamista ja tämä on myös todella ekologinen vaihtoehto, jos vertaa siihen meidän taannoiseen käytettyjen matkarattaiden ostamiseen. Niitä ei saanut edes reissun jälkeen kuntoon, vaan jouduttiin viemään kaatikselle.


Kyselin vähän tarkemmin Liizin toiminnasta, eli vuokrauksesta, sekä puhdistuksesta. Tässä kattavat vastaukset kysymyksiini:

 Liizi on vuokraamo verkossa. Vuokraaminen tapahtuu siten, että verkkopalvelusta varataan haluamakseen ajaksi tuote vuokralle. Käytössä on varauskalenteri, josta voi päivätarkkuudella valita vuokra-ajan. Varaus maksetaan samassa yhteydessä verkkopankissa. Tuote kuljetetaan postikuljetuksena asiakkaan valinnan mukaisesti, joko lähimpään postiin tai kotiovelle saakka. Liizillä on myös noutomahdollisuus Oulussa, jolloin tuotteen voi hakea suoraan noutopaikasta. Hinnat ja vastuu: Verkkopalvelussa näkyy tuotteiden päivä-/viikko-/kuukausikohtaiset hinnat. Hintoihin tulee lisäksi toimitusmaksu, joka on kaikilla tuotteilla sama: postiin 8e ja kotiinkuljetuksena 15e. Yli 80 euron tilauksen saa ilman toimitusmaksua postiin. Ilmaisen kotiinkuljetuksen saa yli 160 euron tilaukselle. Tuotteiden palauttaminen postilla on kaikilla tuotteilla ilmainen. Mikäli tuote rikkoutuu vuokrauksen aikana, tulee vuokraajan olla yhteydessä välittömästi Liiziin. Asiakas on velvollinen korvaamaan rikkoontuneen osan. Tällä haluamme kannustaa vuokraajaa pitämään tuotteista hyvää huolta. Tuotteet ovat huippukuntoisia ja hyvin huollettuja, joten normaalikäytössä ne ei pitäisi rikkoontua. 

Vuokrapäivät: Vuokrattava tuote lähtee varastoltamme niin, että se on noudettavissa postista viimeistään ensimmäisenä vuokrapäivänä klo 16.00 mennessä. Vuokraaja saa tekstiviestillä ilmoituksen, kun tuotteen voi hakea postista. Monesti tuote on jo aiemmin postissa, eikä näistä päivistä tule lisämaksua. Annamme myös toimituksellemme takuun. Mikäli tuote myöhästyy sovitusta ajasta, niin asiakas saa rahat vuokrauksesta takaisin toimituskuluineen. Lisäksi hän saa pitää tuotteen vuokra-ajan loppuun saakka. Tällä haluamme osoittaa olevamme täsmällisiä tuotteen toimituksessa juuri asiakkaan haluamana päivänä. Palautus on tehty todella yksinkertaiseksi: tuotteen mukana tulee palautuskortti, joka liimataan laatikkoon ja laatikko palautetaan lähimpään postin toimipaikkaan. Palautuksessa käytetään siis samaa laatikkoa, jolla tuote toimitettiin. Tuote palautetaan viimeisenä vuokrapäivänä klo 16.00 mennessä takaisin postin toimipaikkaan. 

Puhdistus: Jokainen vuokraamamme tuote tarkistetaan ja puhdistetaan vuokra-ajan jälkeen. Pidämme puhtautta erittäin tärkeänä asiana ja siksi olemme panostaneet siihen paljon. Esim. vauvan ensisängyssä vaihdamme patjan uuteen jokaisen vuokrauksen jälkeen. Tekstiilit pesemme turvallisilla ja hajusteettomilla pesuaineilla jokaisen vuokrauksen jälkeen. Luonnollisesti puhdistamme myös kovat pinnat. Tällä hetkellä kaikki tuotteemme ovat uudenveroisia ja alle 3kk ikäisiä. Poistamme huonokuntoiset tuotteet välittömästi valikoimasta ja hankimme jatkuvasti uusia tuotteita niiden tilalle. Mikäli asiakas ei ole tuotteen kuntoon tai puhtauteen tyytyväinen, voi hän palauttaa tuotteen takaisin Liizille. Tuotteiden laatu, kunto ja puhtaus ovat meille kunnia-asia. 


Nyt lukijat saa 30% alennuksen vuokrauksesta, koodilla AMALIA30.

Alennus koskee siis koko valikoimaa! Varaus tulee tehdä viimeistään 31.1.2016, mutta vuokra-aika voi olla myöhemminkin. Alennus on voimassa yli 40 euron varauksiin. Postitoimitus on ilmainen yli 80e varauksiin, mutta tuotteet voi noutaa myös Oulun toimipaikasta. Palautus postitse on aina ilmainen. Alennus ei koske toimituskuluja.
Terveisin kaksi todella tyytyväiväistä asiakasta. Poikakin viihtyi rattaissa todella hyvin!

Yhteistyössä Liizi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!