Amalian Helmiä

14. toukokuuta 2016

Onni onnettomuudessa - pettymyksestä iloon

Tänään tuolla meidän lähiostarissa oli Z summer fashion - tapahtuma, johon tyttöporukalla suunnattiin. Perheen pojat jätettiin kotiin, vaikka kuviin pojat halusivatkin. 
Meidän oli tarkoitus mennä katsomaan Vblogaaja Annikaa, jota me seurataan (minäkin siinä sivussa, koska tykkään, että tytöt katsovat videot telkkarin kautta, jotta voin sisältöä helpommin tarkkailla).
Tytön löytämän aikataulun mukaan Vbloggaajien olisi pitänyt olla lavalla neljältä, mutta pettymyt oli suuri, kun haastattelu oli ollutkin jo heti tapahtuman aluksi. Lohdutukseksi käytiin Glitterissä jossa oli tosi hyviä aleja mm. kaikki nutturadonitsit eurolla. Lohdutukseksi kävimme myös Arnoldsissa herkuttelemassa ja voi sitä riemua ja kiherrystä, kun Annika tulikin sinne ja jonossa meidän viereen. Se kuulemma korvasi mennen tullen ohi menneen haastattelun.
Minulla on tuolla blogin luonnoksissa postaus näistä nykynuorison "hupatuksista", ehkä saan sen tässä kirjoitettua loppuun. Meilläkin on viime vuoden aika nähty ja pohdittu montaa uutta esiteini-iän tuomaa juttua.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vanhemmalla on vain ohentunut, kun ei oo antanut leikata ja kova kouraisesti niitä tahtoo harjata

   Poista
 2. Olet sinä kyllä taitava värkkäämään noita omiakin hiuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin värkkäämällä sitä oppii. On pitänyt postata tuosta omien hiusten laitostakin

   Poista
 3. Hei. Pakko kysyä,että minkä ikäisiä tyttösi ovat? Ovatko he jo teini-ikäisiä? Itselläni tyttö joka täyttää loppuvuodesta 11v ja en kyllä koe että hän olisi mikään teini vielä. Eikö se teini-ikä ala tuolla 13-14vuotiaana? Vai onko tämä mamma ihan totaalisesti pudonnut kärryiltä.. :D Nykyään puhutaan että lapsuus lyhenee aina vaan, tuntuu hurjalta että omaanikin kutsuisin jo teiniksi. Pidän häntä nelosluokkalaisena, isona koululaisena, lapsena vielä kuitenkin. Toki seuraa tubettaja pikku-pinskua joskus ja lukee harry pottereita ,mutta leikkii myös vielä pihaleikkejä ja kun puhelin meni rikki ja hänellä nyt näppäinpuhelin,niin ei netin tai whatsuppin puuttuminen ole tuottanut ongelmia. Toki ymmärrän että lapset kehittyvät eri tahtiin ja tämä olikin nyt vain tälläistä omaa ääneen pohdintaani. En suostu vielä olemaan teinin äiti :D
  T. 2 tytön äiti
  Ps ihania vaatteita teidän tytöillä. Meilläkin kymppivee tykkää väreistä ja nyt uutena löytynyt meille pomp de lux, jonka suurin koko 146/152 cm menee onneksi vielä hyvin n 145 cm pitkälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat mietteet täällä. Mää kauan mietin, että millä sanalla nimitän tätä ikää ja esim teinien päädyin vaikka se esi sana oli jäänyt pois... Ihan hirveesti tuli muutenkin kirjoitusvirheitä illalla väsyneenä. Meillä ollaan todellakin vielä pikku tyttöjä ja kynsin hampain pidän siitä kiinni ja haluan olla itse kaikessa tässä uudessa mukana. Mää olen tosi jäärä näissä vaikka osaan on ihan pakko myöntyä ja kivoja kampausleikkejä ja muovailujuttuja on tuo tubetus meille tuonut. Mää kirjoitan tästä sitten enempi omassa poatauksessa, mutta Menen korjaamaan sen esi sanan ettei tule väärin käsityksiä... Niin ja tytöt on kuun lopussa 11 ja 9

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!