Amalian Helmiä

27. toukokuuta 2016

Lasten Valkea

Kävimme pari viikkoa sitten nuorimman kanssa tutustumassa Oulun uuteen kauppakeskukseen - Valkeaan. Valkea on ihan Oulun keskustassa. Näin maalaiskunnasta on helppo ajaa parkkihalliin maan sisälle, kivisydämmeen ja nousta sieltä hissillä suoraa katetulle pihalle, kesäkadulle.
Me keskityimme tutustumaan kolmanteen kerrokseen, johon olivat lasten liikkeet keskittyneet.

Kolmannessa kerroksessa sijaitsee  Noomi Store, joka myy vaatteita usealta kotimaiselta merkiltä, Metsolalta, Gugguulta, Papulta, vimmalta, sekä siellä myydään myös mm. Villervallaa, Mini Rodinia


Aika värikäs kattaus varmaankin tämän hetken suosikki lastenvaatemerkeiltä.


Ulkovaatteitakin löytyy Noomista 

Valkea ydin on Sokos, jonka paluuta on odoteltu monta vuotta Ouluun.  Sokoksella oli oma lastenvaateosasto sijoitettu, kuin oma pieni putiikki. Sokoksen lastenvaatemyyjälle täys kymppi, omistautumisesta ja innostuksesta aiheeseen :) 


Sokokselta löytyi lastenkenkä osasto. Vasta mietin, että mistä Oululaiset löytää kohta lapsille kengät jos ei netistä tilaa, Anton&Nina lopetti ja kohta perässä Stoccakin lopettaa.

Minun huomion Sokoksella sai Creamin vaatteet, joiden aikuisten mallisto on yksi omista suosikeista. Creami on mukavia vaatteita ripauksella romantiikka - niin kauniita

Sokokselta saa myös Crecian nuorten vaatteita, joihin olen myös ihastunut, mutta pitäisi päästä tyttöjen kanssa yhdessä niitä hypistelemään. Todella mukava, kun saatiin Ouluun uusia merkkejä ja kaikki eivät myy niitä samoja. Sokos möi ainakin myös Esprittiä ja benettonia - eli keskihintaisia klassisen tyylin vaatteita.


Polarn o. Pyret muutti myös Zeppeliinistä valkeaan ja Popin taitaa kaikki tuntea.


Lelu kauppa BR- saatiin myös Ouluun. Tarkempi tutustuminen jätettiin seuraavaan kertaan, kun isommat lapsetkin on mukana. Sen verran vilkaistiin, ettei mikään jättisuuri putiikki.

Jasmin puolestaa muutti Stoccalta Valkeaan. Jasmin myy hieman kalliimman hintaluokan klassisia vaatteita, kuten Ganttia ja Hilfigeriä. Sitten minun edellisen käynin hekin olivat ottaneet valikoimiinsa gugguun ja mini rodinin, kuten naapuriliike Noomikin. Burberry taas ilmeisesti kadonnut myymälästä. Jasmin myy myös laadukkaita äitiysvaatteita.

Samalla sisään ajettiin myös nuo uudet Jollyroomin Moweo Magron raattaat, jotka saatiin testiin Jollyroomilta. Yhtään pussukkaa tosin ei näistä liikkeeistä saatu rattaiden koriin. Pikku pussukka saatiin koriin alakerran Tigeristä, joka on vihdoinkin Oulusta. Isommat pussit taas saatiin mukaan Sokoksen herkusta, joka oli tosi positiivinen ylläri. Isukki voikin tästä lähin mutkata kotiin perjantaina Sokoksen herkun kautta... 

4 kommenttia:

 1. Mä kävelin viikolla tän edestä, mutten mennyt sisään :D Oli tunti aikaa ja piti käydä Stockalla ja H&M:llä joten oli pakko jättää välistä vaikka mieli teki kurkata :)!

  Hyvä kun tullu parkkitilaa halleihin, niin jää mun autolle tilaa nykyään keskustan ruutuihin :D Haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zepe on siitä kätevämpi, kun kaikki löytyi saman katon alta. Keskustassa menee aikaa, kun lähtee erikseen esim. HM:lle. Mää ajan silläkin halliin, kun parkkeeraan sinne ilmatteeksi ;)

   Poista
 2. Näyttääpä hyvältä satsaukselta lastenjuttuihin! Erityisesti kenkiin satsaaminen on kyllä plussaa tänä päivänä. Itse viimeksi eilen tuskailin, kun tajusin, ettei kuopuksella ole vieläkään sandaaleja. Vaikka kuinka haluaisi suosia kivijalkaputiikkeja, niin eipä niitä juuri ole tai sitten valikoimaa ei ole, etenkään pojille eikä varsinkaan isompia kokoja. Vielä kun kengät on niin kalliita, ei viitsisi laittaa rahaa sellaiseen, mistä ei pidä. Nettitilaukseen jouduin sitten turvautumaan tälläkin kerralla. Isommille pikkupojille olin ostanut Kavatin sandaalit Helsingin Stockalta loppukesästä, kun satuimme siellä olemaan ja aleprosentit oli kohdillaan (maksoin 80€:n kengistä reilu 30€/pari). Kokojen kanssa on tietty aina riski olemassa, mutta tällä kertaa meni onneksi nappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole meilläkään ja edes ensi hätään ei pysty veljen vanhoja käyttämään, kun ovat niin eri kokoisia poikia. Meillä tytöillä oli aina ennen kavattia, joten ehkä lähden tilaamaan niitä nyt pojillekkin. Missäköhän muuten tyttöjen kavatit on... täytyykin kaivaa kaapista jos menevät vielä, kun ei niillä tunnu jalka kasvavan yhtään.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!