Amalian Helmiä

24. toukokuuta 2016

Pojan vaatevalinnat äidille, itselleen ja pikkuveljelle

 Viime viikolla muutettiin lennosta suunnitelmia ja pihahommat vaihtui kerhoiluun. Kysyessäni pojalta lähdettäisiinkö sittenkin kerhoilemaan heti innostuneet joon jälkeen tuli lista mitä laitetaan päälle. Hänelle ja veljelle laitetaan farkut ja tähtineulepaidat , sekä äiti laita sinä se kukkaneulemekko.
Tytöille tuon ikäisenä oli melkein ihan sama mitä oli päällä, kunhan tuntui mukavalta. Olihan tytöillä omat prinsessavaiheensa, mutta kylään ja kauppaan lähdettäessä laitettiin muitta muitkitta äidin valitsemat vaatteet. 
Silverjunglen tähtipaita on ihan ehdoton pojan suosikki ja onneksi kaverin kutsuilta löytyi alekorista pojalle jemmaan tämä neule seuraavassakin koossa.
Farkuissa meillä luotetaan ihan yksin omaan Name it.n farkkuihin. Jos niitä nyt voi edes farkuiksi sanoa, kun ovat niin mukavaa ja joustavaa kangasta, kuin collegehousut.
Tuo verson puodin neuloksesta ommeltu mekko on ollut taas äidin ihan ehdoton talven suosikki. Nyt onkin välillä miettiminen, että mitä sitä päällensä pukee. Näin lämpimällä ei kehtaa enää neulemekkoa päällensä pukea.

Nauttikaamme siis tästä ihanasta päivästä! Mekin painutaan pihalle, kun pojat päiväuniltaan heräävät.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!