Amalian Helmiä

14. elokuuta 2013

Me&i syksyn mallisto livenä

Meillä oli mahdollisuus päästä näkemään mallisto heti uunituoreeltaan juuri julkaisun jälkeen.
Ensin kävin pikaisesti heidän nettisivuiltaan poimimassa ennakkosuosikkini. Aika hyvin ne pitivät kutinsa nähtyäni malliston livenäkin.
Minusta Me&i:lla on nyt pitkään aikaan paras mallisto. Sieltä löytyy varmasti moneen makuun. Useammasta edellisestä mallistosta on lähtenyt meille vain heidän takuuhyviä alaosia, mutta nyt lähtee varmasti muutakin.

Tytöt valkkaili rekiltä suosikkinsa.

Nuorempi valitsi rekiltä kruunutunikan ja pipon. 

Sekä niin suloisen pehmeän pinkin tunikan.

Koululainen ei osannut valita näiden kahden tunikan välillä, enkä yhtään ihmettele. Niin kauniita olivat molemmat. Tällaiset tunikat on todella käytännöllisiä koulussa. Tällaiset voi yhdistää vaikka ruskeisiin jogapantseihin, jollaiset meillä on jo keväältä. Tunikat voisi yhdistää myös slimpantseihin, jotka ovat leggareita housumaisemmat. Perusmiikkareiden leggareita ei voita mikään. Varsinkin velourleggarit menevät aina suoraan pesusta päälle.

En ihmettele, jos tästä raikkaan keltaisesta tunikasta tulee pikkutyttöjen suosikki. Se oli aivan ihana livenäkin.

Vielä en osaa meidän poikatoiveita ilmaista, mutta takuuvarmasti hänkin tulee autoista ja varsinkin poliisiautoista tykkäämään.

Mutta miten sattuikin, että juuri Saaruskasta tilasin pojulle pääkallotuttiremmin. Sellaisen voi voittaa myös aamulla startanneessa arvonnassa. Juuri eilen lisäsin tilaukseen myös kallopinnit tytöille. Minulla ei todellakaan ollut aavistusta näistä miikkarikalloista. Jostakin sain vain päähäni, että pieniä söpöjä pääkalloja täytyy saada ja Saaruskahan sellaisen kankaan metsästi.
Kuten huomaa, pojukin pukuun ihastui. Muut vauvamalliston vaatteet eivät nyt kolahtaneet ja huomasitteko että haalaria, joka pojulla on kuvissa päällä, ei tässä mallistossa olekkaan? Myöskään peittoa ei ollut.

Isommille pojille varmassti mieluista asennetta tästä paidasta.

Jos pojille pääkalloja, niin niiden kanssa sopii tyttöjen pukea perhosia. Jos ei perusmiikkari iske niin näissä mustissa on asennetta. Nämä olivat kyllä mukava yllätys. Harmi, kun tyttö ei joutanut tätä sovittamaan, että olisi nähnyt miltä näyttää päällä.

Mahtaisikohan isoin kallopipo mennä iskälle?

Äiti voisi haluta sitten tämän perhostunikan.

Nämä miikkarin suositut farkkuja muistuttavat gollarit minä oikeasti tarvitsen. Enpä olekaan aikoihin mitään itselleni ostanut.

Jos haluat Oulun alueella järjestää kutsut, tai tehdä irtotilauksen voin laittaa tämän Me&i - esittelijän sähköpostiosoitteen. Laitat vain minulle viestiä tuohon sähköpostiini, eli amaliajatytot@gmail.com . 
Hän järjestää ensi viikolla myös avoimet ovet, joihin pääsee näitä lähemmin tarkastelemaan ja tekemään tilauksen ilman, että tarvitsee omia kutsuja järjestää. Laita siinäkin tapauksessa minulle viestiä, niin kerron tarkempaa infoa. 
Näitähän ei voi verkkokaupasta ostaa.

Mitä tästä vielä tulee, kun julkaisevat toinen toistaan toistaan ihanampia mallistoja. Meidän kaikilla suosikeilla Pompdeluxilla, Me&i.lla ja Po.Pilla uutuudet ovat olleet täynnä ihanuuksia. Jos tämä linja pysyy, niin Metsolakin täräyttää jotain ylitsepääsemättömän mageita kuteita ;)
Nyt voin alkaa sulattaa näkemääni ja pohtimaan tilausta tarkemmin ennen kutsuja, joihin olen menossa.

8 kommenttia:

 1. Mä taas en yhtään tykkää noista pääkalloista, en lapsilla enkä aikuisilla. Mutta kaikkea muuta yli-ihanaa mallistosta löytyi! Tänään kävin tsekkaamassa livenä ja ensi viikolla sitten omilta kutsuilta täytyy jotain tilatakin. Toivottavasti ei lähe lapasesta koko touhu sillon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mää en olisi ikikuuna päivänä uskonut, että minä lämpeisin pääkalloille vaan niimpa se päivä vaan koitti ;) aina vastustanu kaikea tuollasta, no joo kuitenkin vain tuollaisille söpöille. mutta kaiken kaikkiaan kiva, kun on useampaan makuun - ei vain värikästä retrohtavaa.

   Poista
 2. Mä en oikeen innostunut tästä uudesta mallistosta, harmillista. http://rauharentola.blogspot.fi/2013/08/yesterdays-news-me-aw-2013.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti yleenssäkkin mallistot jakaa mielipeet, kun meille ei ole useaan vuoteen ollut oikeen mieleistä - paitsi alaosat on aina yhtä hyviä

   Poista
 3. Minä en yleensä ole tykännyt Me&I :n vaatteista. Kutsuilla olen käynyt ja väkisin on jotakin pitänyt joku paita ostaa, koska ei ole viittinyt olla ostamatta mitään. Minusta vaatteet ovat jotenkin tylsiä. Nytkin mallistossa tytöille oli pari kivaa tunikaa. Mutta itselläni on vain poikia, eikä niissä ollut minulle mieleistä. Minä en myöskään tykkää pääkallojen kuvista vaatteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en osaa oikein poikien puoleen ottaa kantaa, kun poju on vielä niin pieni. Tosin nyt ei sillekkään pääkallo jumppista lukuunottamatta ollut ostettavaa - itelle ja tytöille senkin edestä.

   Poista
 4. Minä tiedän jo kysymättäkin, että poliisiauto-paita olisi meidän pojalle mieleen. :) Tyttöjen vaatteista äitiä viehätti ehkä eniten se sininen kruunu -paita. - MY

  VastaaPoista
 5. Meiltä löytyi samoja suosikkeja :)
  Nyt vaan tosiaan odotellaan pompin kutsuja, iik!

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!