Amalian Helmiä

15. elokuuta 2013

Viimeinen Pompdeluxin paketti

Ei todellakaan se vihon viimeinen paketti, mutta kevät/kesä 2013 malliston. Eihän näitä paketeita olekkaan tällä kertaa kiikutettu meille, kuin neljä kertaa!
Nämä siitä loppurutistuksesta eli -70%
Niin paljon oli vaatteita jo loppuunmyyty kevään kutsuillani, vaikka pidin ne heti alkukaudesta. Ajattelin ettei jäisi mitään aleen, mutta jäi sentään. Tietysti niiden suosituimpien kanssa täytyy olla nopea, eikä jäädä odottelemaan mahdollisia aleja.

Heti uusi paita päälle

Pikku veikalle neuletakki - pompin neuleisiin ollaan oltu tyytyväisiä.

Ekat pompin bodyt testiin

siskolle samanlainen tunika.

Tunika jemmaan ensi kesäksi

siskolle kanssa

Nämä oli eskarilaisen suosikit.

Tämä tuli vain isosiskolle

Viimeisimmät viikot meni nauttiessa viimeisistä lomapäivistä, joten näitä postauksia ja kuvia kertyi varastoon melkoinen kasa.

1 kommentti:

  1. Ihania ostoksia:) Mä tein tän kauden ainoon tilauksen Pompilta, -50%-alesta kun nettikauppaan oli ilmestynyt yksi kappale Shelly-mekkoa meidän nuorimman koossa ja kokosin sitten tilaukseen hänelle asukokonaisuuden 2-vuotissynttäreille (ja vähän muuta). Olin tosi tyytyväinen tilaukseen ja vielä iloisempi kun laskun saaapuessa sähköpostiin tuotteet olikin alennettu sen -70% eli säästin vielä lisää:)Toi alennusprosentti muuttui tilaustani seuraavana päivänä joten siitä varmaa johtuu että antoivat mullekin tuon alennnuksen vaikka vielä tialusvahvistuksessa hinnat oli -50%.

    Osaatko muuten sanoo onko nuo alaosat (housut ja hameet) kovin leveää mallia ja onko niissä kiristysmahdollisuutta? Mä oon vaan mekkkoja, legginsejä ja paitoja tilannu tuolta:)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!