Amalian Helmiä

17. elokuuta 2013

Koulu- ja perusvaatteita

Uuden lukukauden alussa tulee tehtyä kartoitus kauden perusvaatteisiin. Meillä tilataan paljon alusvaatteita H&M.tä. Liikkeestä tulee harvoin ostettua mitään muuta kuin pompuloita ja muita hiusjuttuja. On niin paljon kätevämpi kotikoneelta naputellen hankkia ne pakolliset jututkin.
Nyt sieltä saa -10% yhdestä ostokerrasta koodilla 0571
Toki monesti lähtee mukaan muutakin. Keräsin kollaasit, minkälaisilla vaatteilla meillä tykättäisiin mennä kouluun tai eskarilainen kelpuuttaisi päälleen. Koululaiselle siis on tärkeitä vaatteiden tuntu ja eskarilaiselle ulkonäkö.


Eskarilaiselle kimallusta, mutta silti mukavan tuntuista leikkeihin

Meillä oli viime talvena koululaisen yksi lempivaatteista koulussa tuollainen collegetunika. Hän ei tykkää kerrospukeutumisesta, mutta vähemmän tahtoo löytyä paksumpia tunikoita. Siihen yhdistettiin aina tuollaiset jegginssit.
Eskarilainen näki tuon mekon ja ihastui siihen - hieman kimallusta :) Mekot ei kuitenkaan ole kätevimpiä, kun helmat pitäisi saada itse talvella sullottua toppahousuihin tai vaihtoehtoisesti ne roikkuisivat takin liepeiden yli jolloin ne varmasti vielä eskarilaisen leikeissä kastuu.

Tällaisen tilauksen kuitenkin vain tein:


Sukkia, alusvaatteita, parit perusneule takit ja housumaiset leggarit. Yksiäkään peruslekkareita en HM..ltä enää osta - ne kun ei kestä enää juuri mitään vaan heti reijillä. Ennen kestivät jopa siskolta toiselle, vaikka käyttö oli kovempaa. Niihin on tullut hurja laadun alennus. Peruspitähihaiset kestävät sen minkä tarvii ja ovat todettu meillä parhaimman mallisiksi muiden vaatteiden alla. sukiksi ja alkkareiksi tytöt kelpuuttavat vain pompin ja HM.n, kun muut ei kuulemma tunnu hyvältä.

Tilataanko teiltä HM.ltä jotain aina vuosi vuoden jälkeen uudestaan?

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä olette tehneet! Meillä tilataan yleensä vain alusvaatteet ja asusteita H&M:ltä! Jotenkin muuten ei ole löytynyt meidän tyylisiä vaatteita! Harmi, koska siellä on kaikki suht edullista! :)

  t. Born Grown

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mekään nytkään tilattu alusvaatteita lukuunottamatta kuin nuo perusneuletakin ja housuleggarit näytteille.

   Poista
 2. Kyllä Hmltä tulee ostettua juurikin perus vaatteita , tarhan kaappiin ( sen alkaessa) hamstraan varmaan juurikin vara vaatteita hm:ltä :) Mun lemppari sun kollaaseista on toi harmaa musta neule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käytiin neuletakki katsastaan edeltä liikkeessä, mutta ei ollut kokoja , kuten yleensäkkään ei tahdo liikkeessä olla kokoja.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!