Amalian Helmiä

12. elokuuta 2013

Pompdeluxin ostoslistaa tytöille

Minä olen jo ehtinyt tehdä ostoslistaa Pompdeluxin uudesta kuvastosta tytöille.
Ostoslista perustuu tarvelistaan. 

 Odotin toppavaatteita ja ne ylittivät odotuksemme - ne ovat täydelliset. Haaveilin puvusta, joka olisi tumma, että kärsii rymytä ilman että näyttää heti likaiselta. Väriin sopii myös kaiken väriset. asusteet. Viime talven lila ei ollut yhtään meidän juttu. Malliltaan nämä täytää tyttöjen kriteerit (mm. housujen vyötärön ja henkseleiden suhteen) ja äidin ulkonäkö toiveet sporttisen tyttömäiset.
Muuta mitä tarvittiin oli musta tai mustavalkoinen neuletakki - sopii kaiken kanssa. Entiset Pompin aluspaidat alkaa käymään pieneksi. Sellaisia katsotaan nyt juttuja jäi listaa nuo piposetit ja Dallas mekko.
Kaipaamaan jäin viimme talvisen tyylisiä villaleggareita. Muutenkin leggari valikoima oli minusta viimme talvista suppeampi. Olisi curryn väriset villaleggarit ihanat.

5 kommenttia:

 1. Mä en oikein löytänyt nyt mitään tuosta mallistosta :O No säästyypähän nekin rahat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas kävi niin että voisin ottaa vaikka mitä, mutta pysytään housuissa ja alkuperäisessä tarvesuunnitelmassa ja annetaan mopon karkailla vasta aleissa.

   Poista
 2. Mä tykkäsin kans tosi paljon noista toppavaatteista, sekä noista isompien puvuista että pienempien haalareista. Harmi vaan, kun me ei tarvita (on noita jemmoja jo.. :), muuten olis nuo olleet ehdottomasti listalla :) Samoin nuo pipo- ja huivisetit pisti silmään, sellainen varmaan meille tuleekin. Olin luullut tuhlaavani kaikki rahani juhlatylleihin, mutta ne oli kyllä aika pettymys, mekko varsinkin, joten nyt onkin varaa suunnitella näitä vähän arkisempia juttuja... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas jätin sen varaa, että nyt pompilta tilataan. Ajattelin, että toista talvea ei voi olla meidän inhokki väriä lilaa, mutta tämä ylitti kyllä odotukset! Siis tyllit ei olleet minusta yhtään kauniit - en tiedä muistatko, mutta toissa talvena oli pompilla aivan iiiiiihanaa tylliä - voikun ois ollu sen kaltaista vielä, kun tytöille ois voinu tylliä hankkia.

   Poista
  2. Joo muistan kyllä, oon siis kuvia niistä ihanista nähnyt, itse kun en silloin vielä tiennyt noista mitään :-) Mutta siis voi ei, miten kauas nämä kötöstykset niistä jää! Viime vuoden Emily-mekostakin kyllä tykkäsin, sitä oli tosi näteissä väreissäkin.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!