Amalian Helmiä

19. elokuuta 2013

Pikku Stella ja lukijatarjous

Pikku Stellan verkkopuoti on melkein, kuin meidän tyttöjen vaatekaappi. Voisin ottaa kaappiin vaikka kaikki pikku stellan lastenvaatteet.


Toinen puoli sisältää iloisen värikkäitä, leikkisiä ja pirteä kuosisia lastenvaatteita

Maxomorraa meiltä löytyy tyttöjen kaapista ja ollaan oltu tyytyväisiä. KRAMin lastenvaatteita olen useasti ihastellut, mutta aina niistä ehtii koot loppumaan.Toinen puoli taas romanttisen, boheemeja vaatteita.

Minä löysin Creamie lastenvaatteet ja aikuisten Cream naistenvaatteet toissa kesänä ja ostin itslleni heidän collegekankaisen, mutta romanttisen takin - se on ollut viimeisen vuoden käytetyin vaate. Sen jälkeen olen koittanut niitä tytöillekkin etsiä ja nyt Pikku Stellasta niitä löysin.

Heiltä löytyy myös ihania, vanhasta ajasta muistuttavia laadukkaita vaatteita, jotka poikkeavat valtavirrasta. Tyttöjen ollessa pieniä puin tytöt juhliin tämän tyylisesti. 

He pyrkivät siihen, että verkkopuodista löytyisi jotakin jokaiseen makuun. Maailma on täynnä kauniita erilaisia lastenvaatteita niin minä en halua tyytyä yhteen tyyliin.  Siinä he varmasti onnistuvat. He kertovat uudistavansa valikoimaansa usein, keskittyen vaatteiden leikkisyyteen, sekä lasten ihanan pehmeään maailmaan vaatteiden kautta. Heille asiakaspalvelu on sydämmen asia ja jojainen heidän kanssaa asioiva on aina heidän keskipisteensä.

Sain mahdollisuuden tarjota teille Pikku Stellaan lukijatarjouksen
Koodilla AMALIA15 saat -15% alennuksen uutuuksista ja AMALIA20 saat 20 % alennuksen normaalihintaisista.
Alennuskoodit ovat voimassa torstaihin 22.8 asti

Pikku Stellassakin on menossa alet ja vielä löytyy paljon alennettuja tuotteita.2 kommenttia:

 1. Myydäänkö Oulussa tai tässä lähiseudulla Creamia naistenvaatteita ihan liikkeessä vai oletko ostanut niitä netistä?
  jatta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite ostin turun sokkarilta, mutta Vima kyllä ainakin myy.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!