Amalian Helmiä

27. elokuuta 2013

Murrr

Henkkamaukan paketti tuli sisältäen aluspaitoja pitkillä ja lyhyillä hihoilla, sukkia pojalle jne.
Ne mitä eniten odotin eli housumalliset leggarit ja olkaimet pojalle oli "loppuunmyyty". Minä en muista olisiko HM.llä ennen käynyt niin, että vasta toimitusvaiheessa näkyisi se loppuunmyyty. Korkeintaan toimitus on siirtynyt. 

Menin kuitenkin kurkkaan verkkokauppaa niin olihan siellä olkaimia ja leggareita. Toimitus niillä oli kuitenkin syksymmällä. Piti siis tehdä uutta tilausta ja uudet toimituskulut, mutta toimipahan alekoodinkin toisen kerran. Miksiköhän näissä ei vain toimitusaika siirtynyt, mene ja tiedä?

Sehän tässä on paha, että mukaan tarttuu aina jotain muutakin.
Mm. tällaiset vaunussa istumis kengät pojalle. Tilasin myös hihattomia bodyja pojalle. Mieten, että ovatkohan talvella käteviä pitkähihaisten alla? Tytöille tuli puettua aina jotain liivimekkoa tai neuletakkia bodyn päälle.
Mietin myös sukkahousuja pojalle. Käyttääkö vuosikkaat pojat sukkiksia. Onn eksi sattui naapurin tyttö olemaan kylässä, kun tilausta tein ja hän kertoi nelivuotiaalla pikkuveljelläänkin sukkahousuja olleen - tilaukseen siis niitäkin. Mää oon vielä vähän hukassa näiden poikajuttujen kanssa, kun monta vuotta mennyt ihan prinseesahuuruissa.
16 kommenttia:

 1. Kyllä meilläkin pojat käytti sukkiksia vielä 4-vuotiaina :) Helpommat kuin kalsarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eihän nuo sukat tahdo pysyä jalassa, joten sukkiksia vaan kehiin. Meidän tytö ja varsinkin isompi taas inhoaa sukkahousuja ja sille minun on alettava etsimään taas bambukerrastoja talven varalle.

   Poista
 2. Laita asiakaspalveluun sähköpostia, voivat antaa ilmaiset postit sulle siihen toiseen tilaukseen tuollaisen kämmin takia! :)
  Mä olen saanut aina oikein hyvää palvelua sieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun sanoit - eipä tullu itsellä mieleen. alankin heti naputtaan

   Poista
 3. Ne hihattomat bodyt on ihan parhaita pitkähihasten alla. Niin tytöillä kuin pojilla!
  Ja kyllä meidän 1v5kk poika saa kulkea sukkiksissa koko talven :)
  Kalsareita oon alkanut pitään siinä 2 vuoden kieppeillä. Tällä pojalla varmaan vasta vuoden päästä talvella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ennen ajatellutkaan, kun muuten lyhyt hihaiset mielätänyt kesävaatteiksi, mutta tosiaan varmasti käteviä. Ei tahdo tulla muuten paitoja pidettyä, kun pakko olla body ettei selkä vilkkase ja vaikka pysyy paikoillaanparemmin.

   Poista
 4. meillä varsinkin pojalla oli aina hihattomia bodyt käytössä, mutta nyt tytöllä vähemmän. Ja Meidän kolmevuotias poika käyttää edelleen sukkiksia, paljon helpommat kuin kalsarit, varsinkin kun käytämme paljon popin "legginsseja/kalsareita" housuina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöillä en koskaan pitänyt hihattomia - liekkö sellaisia silloin ollutkaan. Varmaan hankala vääntää kalsareiden päälle pienelle housuja, varmasti nousee korkeelle sääreen.

   Poista
 5. Meillä pojat käyttäneet sukkahousuja noin 2- vuotiaaksi asti. 2,5 vuotiaasta ollaan käytetty ainoastaan kalsareita. Ja tavalliset pikkuhousut eivät kelpaa, ainoastaan boxerit käyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa'has saapa nähdä tuleeko meidänkin jätkästä bokseri mies, luulen ;)

   Poista
 6. Itsekkin oon miettinyt tuota sukkahousu juttua pojalle. Ompa hyvä ku eksyin lukemaan tämän ;) sukkiksia siis ostamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olipa hyvä, kun otin asian esille ja onneksi tuli laitettua samaan tilaukseen. Varmaan kohta saa sukkiksia alkaa pitämään. Niin ja joo tytöille katella niitä bambukerrastoja, kun muita eivät hyväksy.

   Poista
 7. Meillä sukkahousuja käyttää oukeastaan vain vauva, isommat käyttää sukkiakin vain pakotettuina, Kun mun mielestä kenkiä ei voi käyttää ilman sukkia. Tyttö 6 v. laittaa joskus kouluun sukkahousut mutta ne kyllä lähtee jalasta heti kotiintultua, joskus jo koulussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis meillä oli leggarit jopa veljen rustiäisissä - onneksi on tuollaisia Popdeluxin kaltaisia siistimpiä leggareita olemassa.

   Poista
 8. meillä pojat on siirtyneet kokonaan pitkiin kalsareihin 1,5v iässä... esikoinen 1v 9kk pienemmät noin 1v4kk miten on talvi tullut vastaan. ja siis ihan miehen toiveesta kun pojat ei käytä sukkiksia ja hyvin toimii kun lahkeen laittaa sukan sisään. pienempänä h&m 2kpl/pkt kalsareita ja isompana on kelvannu enää ne sellaset liukkaat black horset. boksereita käyttää kaikki kolme....(ihan niinkuin isoin esimerkkikin :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eli voisi kuvitella, että ensi talvena noita sukkiksia ja sitten seuraavana ei enään. Juu ei ole meidän talossa vielä tähän päivään mennessä näkynyt muita kuin boksereita.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!