Amalian Helmiä

26. elokuuta 2013

Tyttöjen päivä

Lauatai iltana päätettiin ihan extemporee viettämään sunnuntaina tyttöjen päivä. Hurjaa, en ole ollut pikaisia kauppareissuja tmv. lukuunottamatta, jotka on kestäneet tunnin tai pari käynytkuin naapurin naisten illassa - sisustuskutsuilla. Äitiysloma loppui viikko sitten ja olisi aika kurjaa jos joutuisi joka päivä jättämään pojan hoitoon. Päästiin kuitenkin lähtemään tyttöporukalla vaikka vielä ennen lähtöä koukulainenkin piteli poikaa sylissä ja meinasi, että mukaan se otetaan. Eihän pojulla ja miehellä mitään hätää ollut - tosi hyvin olivat pärjänneet, mutta me tytöt ei pärjätä ilman vauvaa.


No meidän ikävä hellitti, kun suunnattiin ensin Oulun torille bloggareiden kirppikselle.

Valtaosa myyjistä oli muotibloggareita, joten tytöille ei hirveesti ollut katseltavaa. Yksi bloggari (minä en noita muotibloggareita tunnista) oli kuitenkin ihan tarjoituksella kasannut "romukopan" jota tytöt perkasivat. 
Itselle löytyi ostettavaa.

Avaimenperän ja tyylikkäät mustavalkoiset magneetit jääkaapin oveen tytöt kuitenkin shoppailiva.

Torilta lastenmessuille. Puolenpäivän aikaan oli niin vähän porukkaa messuilla, että tytöt porisuttivat pukkia varmaan yli kymmenen minuuttia. Kaikenlaista puuhaa sieltä löytyi. Lastenvaate esittelijöitä tosi vähän, mutta kaikenlaisia peli, lelu ja lapsiin liittyvää esittelijää kylläkin. Sain myös hoidettua asian joka on ollut "työn alla pitkään", kun kävin tiedustelemassa Oulun turvakodin pisteeltä, että ottavatko minkälaisia lahjoituksia vastaan. Sieltä kerrottiin heidän ottavan ihan lastenvaatteista kodintavaroihin ja naistenvaatteisiin asti. Soitto vain etukäteen millon on tuomassa heidän Tuirassa sijaitsevaan paikkaan tavaraa.

Ikea oli tuonut oman pisteensä, mutta unohdin ottaa uuden kuvaston mukaan - däm!! Muuten lähti parikassillista tavaraa kotiin kirjoista - isoon kassilliseen purkkaan. 
Lisäksi yksi ihan huippujuttu, josta on nautittu täällä päivän verran - palataan siihen sitten ihan omassa postauksessa ;)

Seurasimme Talentista tutun Danielin huikeaa esitystä. 

Kyllä siellä aikaa kului ja oltaisiin varmaan oltu pidempää, mutta ruokapuoli heikonlaista, joten oli pakko lähteä kotiin syömään. Kolme tuntia jaksettiin maissinaksuilla, lakupötköillä ja mehulla jota messuilla jaettiin. 

Nyt alan perkaan noita kasseja ja esitteitä mitä jäi käteen ja tietysti täytyy tehdä kirppisostoksista oma hehkutus postauksensa.


2 kommenttia:

  1. Varmasti ollut kiva tyttöjen päivä! Nuo messut ois ollutkin kiva juttu, meillä nuorimmainen vaan tuli kuumeeseen ja unohdin koko jutun. Jään mielenkiinnolla odottelemaan postauksia... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tässä tuo kamera purkaa koneelle ja väsätä postaukset :)

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!