Amalian Helmiä

12. helmikuuta 2015

Ihanat pastellit

Vaikka olkkari ja keittiö on hyvin mustavalkoinen, niin tyttöjen huoneen olemme halunneet pitää hyvin hempeänä. Uskon tulevan vielä ajan jolloin huone ei saa olla enää näin hempeä tai mistä tuon tietää, kun nuorempi aikoo alkaa Amanda B.n myyjäksi (kesällä käytiin heidän liikkeessään) ja vanhempi taas on ihastunut Riviera Maison tyyliin ja oli kesällä Pihtiputaan liikkeessä aivan ihastuksissaan.

Vähän aikaa sitten katsoimme elokuvan Onnelista ja Annelista ja olimme ihastuksissamme elokuvassa esiintyneen talon sisustukseen. Tekisi mieli lisätä tyttöjen huoneenkin hempeyttä vielä entisestään.

Tyttöjen huoneen sisustusvärit ovat olleet minttu/agua ja roosaa/pinkki, jotka tuntuvat olevan tämän kevään värejä, joten varmaan löytyisi hyvin tähän henkeen juttuja.


8 kommenttia:

 1. Suloinen tyttöjen valtakunta! Meillä tyttö haluaisi kanssa koko huoneensa näyttävän kuin olisi Onnelista ja Annelista, mutta samassa huoneessa asuva poika on siskonsa harmiksi aivan eri mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo kyllä tekee haastettata, että tyttöjä poika samassa - minäkin jouduin jakamaan huoneen pitkään veljen kanssa ja vähän, kun ne autot ärsytti!

   Poista
 2. Ihana värimaailma :)

  Mutta mistä toi kerrossänky on?? Onko sellanen normi kerrossängyn kokoinen? Vai Junior koko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on iskusta ja on itseasiassa 200*90, eli normi sänkyä leveämpi, mutta oli tarjouksessa niin suljettiin silmät tuolta ylimääräiseltä kymmeneltä sentiltä

   Poista
 3. Mistä tuo valkoinen vitriinikaappi on? Pentikin? Juuri tuollaisia oon etsinyt isompien poikien huoneisiin. Voi olla umpiovillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pentikin ja varmaan kuusi vuotta vanha niitä oli myös vaaleanpunaisia ja -sinisiä, että kait juuri lastenhuoneeseen tarkoitettukkin, vaikka menis kyllä vaikka olkkariinkin.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!