Amalian Helmiä

23. helmikuuta 2015

Minttu ja roosa

Olen lähestyvän kevään myötä aivan ihastunut minttuu/turkoosiin/aguaan, sekä roosaa/pinkkiin/vaaleanpunaiseen. Näitä värejä tuntuu tupsahtelevan vähän joka kulmalta niin vaatteissa, kun sisustuksessa. Meidän tyttöjen huoneessa ovat vallinneet ne värit jo useamman vuoden, mutta nyt voisi löytää huoneeseen mm. uuden maton.
Yksi meidän lempi merkeistä on Ebbe ja heiltäkin löytyy näitä värejä, mutta kesämekkoja meiltä löytyy jo yli äyräiden, kun eivät ne tunnu ikinä menevän pieneksi. 

Verson puodin paratiisin puutarhaa olen hankkinut molemmissa väreissä ja näistä ompelen tytöille keväiset Peplumit.

H&M.n tunikat meiltä jo löytyykin, jotka hankin helpotukseksi tunika pulaan.
Maaliskuussa pääsen noshin kutsuille ja sieltä ostoslistalla ovat nämä farkkujerseyt ompeluksiin.

Pompillakin olisi näitä värejä ainakin tunikoissa, mutta lyhyt hihaisia tunikoita löytyi jo yli omien tarpeiden.Värit tosiaan löytyivät Pantonen trendiväreistä... ilmankos niitä putkahtelee joka paikasta ja näin on minutkin aivopesty.


8 kommenttia:

 1. Itsekin kirjoitin juuri noista ebben uutuuksista ja ihanan kesäisistä väreistä! Mintyu on ehdottomasti kaikissa sävyissään tällä hetkellä lemppari pojalla ja tuo ebben hento vaaleanpunainen/roosa olisi ihan täydellinen jos lisäksi löytyisi se tyttökin :) Ebbe kuuluu myös meidän suosikkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ebben uusi kuvasto ja tullut selattua se miljoonaan kertaan läpi - kaikkea ihanaa!! Nuo värit on kyllä ihanat!

   Poista
 2. Täällä kans yks, joka myöntää aivopeseytyneensä :D Nuo on tosi kauniit värit ja niitähän meillä täällä sisustuksen piristyksenä vähän jo vilahteleekin. Niin ihania ja keväisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en taida tohtia tuoda kotona noita tyttöjen huoneesta ulos ja varmaan vaatteissakin pysyy hyvin pitkälti siellä, mutta täytyy testata miten sopisi pojalle tuo minttu. Mintun/vaaleanturkoosin maton jos jostain löytäisi...

   Poista
 3. Nää on kyllä selkeesti nyt pinnalla olevat sävyt, ihanat ovatkin! Itse olen tykästynyt etenkin Gugguun minttuun, siinä värissä taitaa tulla meille aika monta vaatetta :D

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista
 4. Nuo on kyllä ihania värejä! Etenkin minttu tuo kaivattua vaihtelua kun vaaleanpunaisia on tullut katsottua meillä jo niiiin kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä ei oo ees tuota vaaleanpunaista ollut hirveesti, kun joskus kapinoin sitä vastaan :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!