Amalian Helmiä

15. helmikuuta 2015

Ristiäissuunnitelmia

Ristiäiset ovat kahden viikon päästä ja vaikka nimi on vieläkin täysin päättämättä, niin ristiäissuunnitelmia on alettava tekemään.

Mietin ristiäisen värejä ja aluksi ajattelin jotain ei niin perinteistä beigeä tai vaikka keväisen omenan vihreää, mutta lopulta päädyin klassiseen vaaleansiniseen. Ajatuslähti Clas Ohlsonin vaaleansinisistä polkka dots kertiksistä... Ristiäisiin tulee paljon lapsia, joten he joutuvat juomaan kertiksistä.

Olin ajatellut, että vauva saisi komeilla ristiäismekossa veljensä tavoin koko juhlan ajan, mutta tämäpä herra on ihan eri kaliperia ja hyvä jos mahtuu mekkoon edes päätoimituksen ajan vetskari auki. Joten on alettava metsästämään vauvalle vaatteita.... en haluaisi mitään pönötys pukua vaan hyvin vauvamaista. Tuo nextin puku menee ehkä vähän liian pönötyksen puolelle :/

Ajattelin, että tilaisin seisovaan pöytään antamaan väriä tuollaisen organsa kaitaliinan, kun juhlaliina on valkoinen kuten tarjoiluastiatkin. Mietin, että olisiko pompomit liian lastenjuhlamaisia kastejuhlaan?

10 kommenttia:

 1. Suunnitelmat näyttää ihan super kivoilta, täytyy itsekin laittaa jo korvantaakse näitä ideoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen miettimään jo hyvissä ajoin, koska eipä sitä nyt oikein kerkeä ja kaupoilla käynti ei välttämättä ole mitään herkkua... meidän vauvelin on just perusmies eikä tykännyt yhtään, kun käytiin kärkkäisellä etsiin ristiäiskrääsää...

   Poista
 2. pompomit on ihan sopivia, jossei niitä nyt ihan hirveästi ole, varsinkin jos juhlat on kotona =)

  VastaaPoista
 3. Tein meille viimeksi ristiäisiin muutaman pompomin tuomaan kotiin juhlatunnelmaa eli mun mielestä sopivat kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ajattelin, että jos tekisinkin valkoisia niin nousisi liikaa esille.

   Poista
 4. Oletko miettinyt videoiden tekemistä??

  VastaaPoista
 5. Mä olisin halunnut meidän kuopuksen ristiäisiin vaaleansinistä, mutta se ei oikein sopinut adventinaikaan, jolloin ristiäiset pidettiin. Lopulta päädyin väreissä maanläheisiin ruskeaan, valkoiseen ja beigeen (en halunnut jouluksi muutenkaan punaista) sekä niiden lisäksi tähtiteemaan (tähdet olivat pääasiassa valkoisia, mutta esim. piparitähdet ruskeita). Vauvalla oli kastemekon jälkeen päällä juhlavaatteina ruskeat pellavatyyppiset polvihousupöksyt janiihin ruskeat sukat ja töppöset, KappAhlin Newbie-body ( luonnonvalkoinen, vaaleanruskeat puunapit) ja housujen kanssa samasta kankaasta ompelemani liivi, johon löysin hauskan ruskean tähdenmuotoisen puunapin. Isoveljien värimaailma ja tyyli oli sama. Meillä on vietetty muutaman kerran aiemminkin ristiäisiä juuri adventin alla ja siksi oli haasteellista saada aikaiseksi jälleen erilaiset juhlat, ainakin joltain osin. Tsemppiä teille valmisteluihin! Mielestäni tuo kuvakollaasin asu on oikein passeli kastejuhlaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös mietin noita samoja, mutta oli tosiaan helpompi mennä tuolla vaaleansinisellä niin ei tarvi kastemekostakaan vaihtaa rusettia :) Kuulostaa nuo vauvan juhlavaatteet tosi suloisilta!

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!