Amalian Helmiä

18. helmikuuta 2015

Koeajo

Olen useaan otteeseen täällä pähkäillyt tuon meidän tuplaongelman kanssa.
Puoli vuotta jahkasin rinnan ja päällekkäin istuttavien tuplien välillä. Lopulta mies sanoin viimeisen sanan, että alkuun nuo päällekkäin istuttavat. Voihan sitten isommille pojille hommata jotkut kevyet rinnakkaistuplat, joilla saa hurautettua puistoon tai jos nämä ei toimi saahan ne myytyä.
Halusin ostaa vaunut käytettynä, koska Toriin kurkatessa tuo "vaunumassa" on melkoinen.
Useat Phil & Tedsit meni sivusuun, mutta nyt kiitos kälylle, kun vinkkasi näistä. Kun myyjä on tutun tuttu voi luottaa siihen, että on säilytetty sisällä ja ovat homeettomat - nämä on kyllä tosi hyvässä kunnossa!
Eilen lähdettiin testaamaan uusia ajopelejä, kun oli niin lauhaa ja kävimme perhekerhossa makkaran syönnissä. Samalla sain apua toiselta P&T omistajalta esim tuohon etupyörän lukitukseen ja muutoinkin käytiin antoisaa vaunukeskustelua mammojen kanssa ;)
Senkin matkalla pääsin toteamaan, että pääsee näillä vaikeistakin paikoista, kun tuo silta piti ylittää ja siihen oli jäätynyt sellainen pahka, mutta helposti ylitettiin sekin.
Vauveli jatkoisin vielä sisällä tunnin unia.
6 kommenttia:

 1. Hyvä valinta ;) meillä on ollut phil&teds vibet pari vuotta kohta, ja huiput! Tosin yhdellä käytössä, nyt mietin että tarviiko pieni 4.5v sisaristuimen niihin tai selviääkö seisomalaudalla ja pyörällä kun vauva syntyy. Kesä tulee ja ei ole sitä ajokorttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että ovat toimivat pelit. Mää lykin välillä viis vuotiastakin, kun pyörällä tai pulkalla ei päässy

   Poista
 2. Onko sulla kokemusta pomp de luxin mekkojen mitoituksesta? Kevään juhliin tytölle löysin sieltä ihania vaihtoehtoja, mutta on ihan uusi merkki meille. Eikä kutsujakaan ole kukaan järjestänyt, että olisi päässyt hiplaamaan.. Muistelen että teillä on paljon merkin vaatteita ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan mulla noita mekkoja ollu pompilta - sanoisinko, että vastaavat kokoaan. Tilasin tytöille nyt 140 tyllimekot ja 134/140 vaatteita pitävät. Pompilla on minusta kuitenkin eroja esim yläosien ja alaosien mitoituksessa, että tosi hyvä ois vaikka avoimiin päästä sovittaan tai kysyä vaikka edustajalta ja tilata sen kautta, koska eihän niitä sovituskokojakaan ole, kun yksi, mutta edustajilta löytyy mittataulukot.

   Poista
 3. Hienoa, että oot saanut tuplaongelman ratkaistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyisi ilmatkin niin lauhoina, että päästää käyttämään. Vaikka mää kyllä tykkään tavallaan niistä kovistakin pakkasista, kun niissä on kunnon talven tuntu :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!