Amalian Helmiä

22. toukokuuta 2015

Haaste 11 -kysymystä (paljastuksia?)

Titti heitti minua haasteella. Mää tykkään vastailla kaikenlaisiin kyselyihin ja voitimpa tässä 100euron lahjakortin vastattuani yhteen kyselyyn!  
Haasteen ideana on vastata 11 kysymykseen ja keksiä 11 kysymystä seuraaville 11 blogille, jotka haastaa mukaan.
Nyt ylitetään ehkä se raja mitä olen pitänyt yksityisyyteni rajana, mutta välillä on tehnyt mielikin rikkoa rajoja, mutta katsotaan painanko jossain vaiheessa deleteä ja siksi jätän välistä sen edelleen haastamisen. 

1.Lempi herkkusi/leivoksesi tms?
Mää tykkään enempi suolukasta ja herkuni saattaa olla vähän hassuja - Silli tai paistettu jauhelija ja purkkipersikat. Herkkuleivokseni on varmaan omenahyve.2. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?
Nautitaan nyt tästä hetkestä. Minulla ei ole mitään isompia haaveita, vaan elän nyt sitä unelmaani. Toki aina välillä tulee haaveiltua jostain tavarasta tai reissusta, mutta olen niin arki-ihminen, että näin on hyvä. Jos pääsisi tekemään jossain vaiheessa sitä lyhennettyä työviikkoa - täydellinen koti - työelämän yhdistelmä

3. Missä päin Suomea asuisit, jos voisit asua ihan missä tahansa? Millainen olisi kotisi?
En mää täältä halua muutta mihinkään - ollaan kotiuduttu tänne ja täällä on paljon ihania tuttuja. Vielä, kun sais tänne veljen perheen ja mummon. Tänne voisin kyllä rakentaa uuden kodin, jos hyvä tontti löytyisi, mutta tästä parempaa ei oo löytyny. Meillähän olikin viime syksynä puintia siitä uudesta kodista ja tarjouskuvatkin siitä unelma kodista teetätettiin. Hiukan moderni yksi kerroksinen talo.4. Lempiruokasi? Saa kertoa ohjeenkin ;)
Herkkulihakastike - reseptiä voi kysyä mieheltä. Ravintolassa tilaan karitsaa jos on listalla

5. Millainen on blogisi tulevaisuus?
Eiköhän mennä samaa linjaa. Haluan olla oma itteni, enkä osaa ajatella mitään muuttavani. En osaa ajatella kaupallisesti tätä, mutta yhteistöistä tykkään siksi, kun ollaan keksitty niiden myötä lasten kanssa kaikkia hassuja tempauksia. Mielelläni markkinoin kotimaisia pienyrittäjiä.
Välillä iskee blogimorkkis - meinaan laittaa pillit pussiin - onko tästä iloa muille, kun itelle? Tää ei kehity mihinkään ja onko aika ajanut tällaisten tavallisten perheblogien ohi. Todella moni kanssasisar on lopettanut tai muuttanut suuntaa. Mutta mihin minä sitten näitä juttujani laittasin jos blogia ei olisi.6. Paras lapsuusmuistosi?
Vanhempien ero

7. Mitä kouluja olet käynyt peruskoulun jälkeen?
Mää oon käyny sähkötekniikan perustutkinnon - sitten kone- ja tuotantotekniikan insinööriksi. Hoitovapaalla suoritin konetekniikan kursseja ja nyt on varasuunnitelmana paikka ammatillisessa opettajakorkeakoulussa, mutta katteellaan.

8. Mitä suunnitelmia sinulla on tulevaa kesää ajatellen?
Ihana olla kesä kotona!  Lähdetään miehen mukaan sen työreissulle Porvooseen. Mennään vajaaksi viikoksi urheiluopistolle "aktiivilomalle"

9. Lapsesi/lapsiesi horoskooppimerkit? Uskotko horoskooppeihin (esim. luonnehoroskoopit, lapsihoroskoopit)?
Kaksonen (päivää vaille härkä ja luonne on kuin härällä: vakaa, rauhallinen, tunnollinen, lainkuuliainen, ekonomisiin taitoihin keskittynyt, ahkera, omistaa kauneuden- ja nautinnontajun), kaksonen (Sosiaalinen ja puhelias kaksoslapsi tuo melua ja melskettä kotiin). Pojat ovat Jousimies ja kauris, mutta heistä ei osaa vielä sanoa. Lapsille on myös sellaiset astrologiset kartat tehty. 
Äiti horoskiippi sanoi näin:
Rapu
4.huoneen hallitsijamerkki:  Vaaka
Äitiys: Äiskä ja Minä- meininkiä. Vaaka on  läheisyyden merkki, ja et  kerta kaikkiaan saa tarpeeksi  ajasta nassukoidesi kanssa.  Lastesi läheisyydessä oleminen saa teidät molemmat  osapuolet nauttimaan ja  kiitos kärsivällisen Vaa’an,  jaksat kokea jokaisen  pikkuihmeen arjessa sekä  juhlassa lastesi näkökulmasta.  Vaaka jos kuka on  esteettinen, joten saat  kiksejä lastenhuoneen  sisustamisesta sekä natsaavien asukokonaisuuksien  suunnittelusta. Lapsesi ovat  hyvin käyttäytyviä ja heillä  on aina hiussuortuvat  kohdallaan.10. Moneltako heräät aamuisin?
Ennen seiskaa ihan itsekseen ennen kelloa ja nahkavekkareita.

11. Asia, jonka elämässäsi tekisit toisin?
Ei tule mitään mieleen, toki jotkut asiat harmittaa, että ois voinu mennä elämässä toisin, mutta ne ei ole olleet minun vallassa.


4 kommenttia:

 1. Mukava lukea välillä näitä kysymys-vastausjutskia :) mistä kyselystä muutes voitit lahjakortin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykkään kans lukea näitä, vähän erilaista mitä perus setti.

   Poista
 2. Näitä on tosiaan hauska lukea ja itsekin olen kyselyintoilija. Mies välillä nauraakin, että miten jaksan kuluttaa aikaani klikkailemalla jotain tutkimusvastauksia, mutta jos ei ole kiire mihinkään, niin se on minusta ihan hauskaa. Eniten nauratti tuo "Lastesi hiussuortuvat ovat aina kohdallaan" :D Teillähän kyllä on, mutta minullahan on sama syntymäpäivä kuin sinulla, ja meillä todellakin asuu yksi pörröpää. Vähän on tässä tsempattu, mutta joka aamu en jaksa taistelua käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markkinointitutkimusten tekijät saa minusta aina asiakkaan. No ei oo meilläkään hiukset aina ojennuksessa, kun vanhimmalla ei yrityksestä huolimatta pysy kiinni, kun on niin liukas ja. Nuorempi irrottaa hiuksensa heti koht

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!