Amalian Helmiä

20. toukokuuta 2015

Mustaa keittiöön


Luulajan reissun kohokohta oli käydä Lagerhoussissa. Sieltä on tullut hamstrattua synttäritarvikkeita ja paketoimisjuttuja. Nyt sieltä löytyi ihanuuksia keittiöön.
Keittiöön on vaivihkaa kertynyt mustia juttuja. Kerrankin löytyi mustia tiskiliinoja ja niitä piti kerralla ostaa useampia (näkyy tuolla hanan päällä). Ihan vähän aikaa sitten uusittiin vedenkeitin ja leivänpaahdin - vanhat olivat vielä toimivat, mutta häälahjaksi saaduilla vempeleillä oli ikää jo lähes yksitoista vuotta, eli alkoivat olla jo tulipaloriski.
Kenwoodin koneet olivat täysin isukin valinta, enkä voi valittaa. Minusta ovat nappivalinta jo ulkonäöllisesti, enpä olisi itse osannut paremmin valita.

En ole muistanut tuota E-mukia esitellä. Tein sen jo viime kesänä posliini tussilla miehelle synttärilahjaksi. Edukkaampi vaihtoehto niille Design letters mukeille. 

Lagerhaussista ostin lasipullot pilleillä - ajatuksissa siintää jo mehukestit mahdollisessa kesäkeittiössä.

Mustat kodinkoneet - Moccamasteri ja kenwoodin vedenkeitin, sekä leivänpaahdin. Ei näy sormenjäljet, kuten vanhoissa rosterisissa.

Lagerhaussista piti ostaa siihen Annon rikkalapiosettiin mätsäävän tiskiharjan. En ole harjaa vielä raaskinut testata. Tiskirättikin on jäänyt esittelemättä- bambulangasta virkattu keittiöluutu.

Lagerhaussista uudet putsarit köökiin

Pitsiliinoista, kun pidän en voinut vastustaa Henkkamaukan keittiöpyyhettä
8 kommenttia:

 1. Hauskat nuo lasipullot pillillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja kätevät, kun niissä on kansi jossa reikä mistä millä menee

   Poista
 2. Kylläpäs kaikki mätsää niin tyylikkäästi! Kyllä on keittiö linjakkaamman ja harmonisemman näköinen näillä varusteilla kuin kaikenkirjavilla muoviharjoilla ja tiskiainepulloilla.

  Vaikka olitkin jo löytänyt mustan tiskirätin, niin en malta olla hehkuttamatta minun mielestä maailman parasta luutua: https://stockmann.com/fi/koti/pienrauta-ja-kodinhoito/siivousaineet/siivousaineet/musta-5101-keittioratti-30-x-30-cm?itemId=839352
  Ei tule raitoja ja kestää pesusta pesuun. Tuolla musta 5101 -sarjalla on muitakin tosi laadukkaita - ja mustia - keittiötarvikkeita ja -aineita ;) - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vinkistä täytyy tuollanen hommata - vaikka tietty mää noita sieniliinojakin pesen niin menee pitempään

   Poista
 3. Me just jouluna uusittiin keittiön pienkoneet. Meillä just samat, mutta valkosena 😊 Leivänpaahtimesta alkanut pinta irtoileen,pitäs käydä reklamoimassa. Hyvä maku sun miehelläki siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä seurara ettei käy samoin. Mulle ois välttäny "rummemmatkin", mutta mies tosiaan halus nuo.

   Poista
 4. Näyttää niin ihanalta ja siistiltä, kuten jo instaan kommentoin :) Minäkin alan kaivata vähän mustaa meille. Ei pääväriksi, mutta piristykseksi ja ryhtiä antamaan kaiken hempeyden keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon jo pitempää tykänny mustasta - uusi ruskea :) Kyllähän se vähän ryhdittää hempeyttä.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!