Amalian Helmiä

27. toukokuuta 2015

Isolla pojalla pitää olla farkut

Jätkä kaksi vee ei sitten suostunut pukemaan mukavia joustiksia jalkaansa vaan kävi viskaamassa ne nurkkaan ja halusi farkut jalkaansa - JOKO NYT!!! Pitäähän se isolla miehellä farkut olla, kuten isilläkin. En kyllä muista tyttöjen olleen näin päättäväisiä tässä iässä, jos vielä nytkään vaatteistaan. Tytöt kyllä tykkäsi hienoissa mekoissa kotona tepsutella, mutta muitta mutkitta pukivat tarvittaessa osoittamani vaatteet. Pojalla ei juuri muuta uhmaa ole ollut havaittavissa (koputtaa puuta), vaikka aina ollut vahvatahtoinen jossain tietyissä jutuissa.
Onko muilla ollut tällaista ja missä iässä alkanut? 
8 kommenttia:

 1. Suloinen 😊 meillä ei olla vielä vaatteista käyty taistoa mutta tänäaamuna neiti ilmoitti oikeinkin määrätietoisesti ettei suostu syömään minun valitsemaa aamupalaa! Huh ja hän on vasta vuosi ja seittemän 😁
  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se lähtee :) No mitä se neiti valitsi aamupalaksi?

   Poista
 2. En osaa sanoa liittyykö tuo isän kanssa samistelu välttämättä uhmaan, mut kyllä mun kahdella pojalla on erityinen hinku pukeutua samoin kuin isä. Tais olla just jotain kahden vuoden kohdalla, mistä eteenpäin kesällä on päähän kelvannut vain lippalakki, mieluiten samanlainen kuin isällä. Nuori veli jonkun verran tietty matkii isompaansa.
  Mulla ei oo tyttöjä, niin en tiedä samisteleeko tytöt sitten äidin kanssa?

  Tarmotar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään usko, että uhmaa olisi, kun ei sitä muutoinkaan ole ollut havaittavissa. Varmaan juuri sitä samaistumista isään. Mää en muista tyttöjen halunneen samaa, kun minulla, mutta samaa, kun prinsessoilla kylläkin :) :)

   Poista
 3. Meillä isompi pojista tahtoi jo hyvin pienenä farkut jalkaansa, vaikka harvoin meillä mies kotona farkut jalassa on. Luulisi että farkuissa on epämukavampi leikkiä, mutta jos poika saa itse päättää valinta on selvä. Pienemmälle onneksi vielä kelpaa muutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähä millon jätkä haluaa krakan kaulaan, kun isillä on joka arki päivä: ) ha haa!

   Poista
 4. Voi elämä ja farkkumies sentään. Mun pitää kyllä heinäkuun alkupuolella laittaa kuvia meidän kuopuksen ja esikoisen lapsuuskuvia blogiini. Siis ovathan vieläkin lapsia, mutta kasvaneet ja jo niin isoja ettei voi enään pikkulapsiksi sanoa.
  heinäkuun alussa nimittäin on meidän kuopuksen synttärit joten jos et ole vielä blogissani vieraillut niin silloin sitten kannattaa. Varmasti saat hyvät vibat niistä ns. meidän farkku kuvista. :)

  Kyllä kuule jokaisella miehellä pitää olla farkut ja mitä pienenpänä se alkaa niin isona taitaa. Teidän pikku ukko ainakin tietää mitä tahtoo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että juuri pojat ois vaativampia, kun muistelen kavereiden juttuja pojistaa. Määpä lähen heti kutkkaan blogiisi :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!