Amalian Helmiä

25. toukokuuta 2015

Lakanoiden välissä

Kyllä kelpaa uuteen viikkoon herätä, kun sälekaihtimien välistä paistaa aurinko ja vieressä köllötelee tällainen hymypoika. Alkuyön vauveli nukkuu omassa sängyssään ja toiselta syötöllä jää viereen. Sama homma, kuin isoveikalla, että sinnikkäästi vieressä nukuttelin, kunnes huomasin, että nukkuu rauhallisemmin omassa sängyssää - liekkö syynä maidon tuoksu, että pojat kiehnää ja hyörii kainalossa?
Enää ei ahista nuo lakanatkaan. Nämä on meidän ensimmäiset pellavalakanat. Ne ovat Kodin 1.n Annot. Trikoo- ja flanellilakanoihin tottuneelle ne oli aluksi ihan järkytys ja suorastaa pahalla tuulella karkeista, kutittavista lakanoista heräsin (vai liekkö syynä ollut myös raskaushormoonit). Nyt useamman pesun jälkeen ne ovat todella ihanat - onneksi en luovuttanut.

Viimeinen viikko aamuherätyksiä, nautitaan siitä!
5 kommenttia:

 1. Voi tuota onnea, kun saa pienen vierestä herätä <3 Meillä ei ole yhtään pellavalakanoita, mutta tosi houkuttelevalta ne näyttävät. Hyvä tietää, jos joskus ne hommaa, että pitää kärsivällisesti odotella niiden parhaiden puolien tulemista esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisitten pesee kerralla vaikka kahesti, kun mää vain käyttöönottopesin, mutta ovat ihanan näköiset

   Poista
 2. Oih mikä ihan suukkosuu se siellä onkaan. :)

  Olen pitkään miettinyt pellava lakanoiden ym hankintaa, mutta aina manannut sitä ääneen: ettei meille voi ostaa mitään hienoja lakanoita tai petivaatteita, kun raavin heti itseni verille jos on hiemankaan karkeaa pinnassa. Atoopikko, kun olen niin välillä karkeat, kireät ja hiostavat materiaalit saa meikäläisen ihan hermon partaalle. Onneksi et luovuttanut ja nyt tätä lukiessani niin mietin, että pitäisikö sittenkin tilata jossakin vaiheessa, kun pellava on kuitenkin niin luonnon mukainen materiaali ja yleensä pehmeä. :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!