Amalian Helmiä

29. lokakuuta 2015

Halloween valmisteluja

Olemme pikkuhiljaa tällä viikolla valmistelleet  tyttöjen juhlia. 
Tytöt ovat tehneet haamutikkareita, sekä askarrelleet lepakot pillikoristeiksi. Pillikoristeina on meillä nähty ystävänpäivänä sydämiä ja keväisissä syntymäpäiväjuhlissa perhosia ja nyt sitten lepakoita.
Itse kaiverrin ihka ensimmäistä kertaa kurpitsan. Laitettiin kurpitsan sisään pienet pattereilla toimivat valot, niin ei tarvitse jännätä kynttilän kanssa.
Tyttöjen ollessa koulussa valmistelin aarteen etsintää, jota on vaikeutettu viime kerrasta. Heijastimella varustetuista pakasterasioista löytyy erivärisiä kirjaimia joista on selvitettävä sana. Kukainenkin etsiä ottaa tietyn värisen kirjaimet, jokaisesta väristä muodostuu eri sana.
Jotain äklötys juttujakin tuossa kehiteltiin...7 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Täällä naapurissa on ollut melko kiireinen viikko. Hirveässä hötäkässä olen yrittänyt lapsille jotain väsätä kasaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli mummi jo pappa apuun,muuten ei ois pihaleittiö juhlista tullu ilman isukkia mitään. Tuolla on niin pimeä, että saa poikaakinmelkein kädestä pitää ettei mene hukkaan!

   Poista
 2. Kivoja juttuja. Nuo patterikynttilät on kyllä lasten kanssa ihana keksintö, vaikka itse oikeasta liekistä enemmän tykkäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää melkein tykkään noista ettei tarvii tressata

   Poista
 3. Tuolla idealta saa helposti koristusta juhlii.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!