Amalian Helmiä

30. toukokuuta 2014

7-vuotias

Nyt jo entinen eskarilainen (meillä eskari loppui jo keskiviikkona) meni syntymäpäivänä hoitoon ja eskariin  verkkokauppa OIH.sta testiin saamallamme Billieblushin tyllihamosessa ja  Pompdeluxin leggareissa, paidassa ja neuletakissa.
Kävin tarkistamassa ja hameita näyttää verkkokaupassa vielä olevan. Meidän hame on kooltaan 128/8v. Tuolla OIH.ssa ei ole muuten postimaksuja ja kannattaa kurkata muutkin ihanuudet.
Niin ja nyt huomasin, että siellä on -20% kaikki 1.6 asti!
Siellä on myös koululaisten tyyliin sopivia Brandin ja Cost bardin vaatteita (nyt vaan on vaikea vielä asennoitua seuraavaan lukukauteen, kun edellinen on juuri loppumassa)

Ihan hyvin voi juhlapäivänä vähän hoidossakin hienostella.
Nyt on päivähoitoaika tältä tytöltä ohi ja koulun portti häämöttää. Onneksi vauvelin kouluun on vielä aikaa, kun muutenhan sitä tuntisi itsensä melkein vanhaksi ;)


  
Esikoinen käy vielä tänään koulussa ja hakee huommenna toikkarin niin saamme alkaa lomailemaan lasten kanssa!!4 kommenttia:

 1. Ihana hamonen!
  Paljon onnea koululaiselle!

  VastaaPoista
 2. Onnea :)

  Etkö ole Metsolan ysmyille ehtinyt? Olen odotellut taas sen aiheista postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ensimmäinen kerta, kun en ysmyille kyennyt. Tytöt olisivat kovasti halunneet, mutta äidillä oli taudin takia vielä liian heikko oli :(

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!