Amalian Helmiä

12. toukokuuta 2014

Verson ihanuuksia

Luulen, että Verson puoti on varmaan tunnetumpi ompelijoiden keskuudessa, kuin muiden ja ompeluharrastuksen kautta minäkin heidän Taimi-vaatemalliston löysin. Jälkikäteen yllätys oli vielä suurempi, kun huomasin heidän olevan "paikallisia yrittäjiä"


Yleensä, kun tieto uutuuksista facebookkin tulee ihanuuden viedään käsistä - erityisesti naisten kotimekko on ollut suosittu ja toistaiseksi olen minäkin saanut jäädä nuolemaan näppejäni.
Ihan juuri heiltä ilmeistyi uusi ss 2014 mallisto ja niitä kävin juuri ihastelemassa ja niitä näyttäisi olevan vielä hyvin tarjolla vaikka lähtö rysäykseen en ehtinyt, kun oltiin reissussa.

Minusta vaatteiden hinta on vähintäänkin kohtuullinen, kun kyseessä on Suomalaista suunnittelua ja valmistus on Virossa. Heillä on vielä vähän väliä alekampanjoita, joista ilmoittelevat fb-sivuilla, mutta sillon pitää olla nopea, että niihin ehtiin.
Äidille

 Tytöille

Pojalle


Osahan on hyvin retroja ja ne ei ole minun makuun, mutta esim nappikuosi on aivan ihana!


Leikkauksiltaan nämä on ihan erilaisia mitä on totuttu - ILOhaalari tai -jumppis tai MUISTA ILO tunika .

Ihana liehuhelma

Nämä voisi pukea kesän juhliin


Meillä on toistaiseksi pojalla ILO-mustavalkoraidallinen body ja sitä on pidetty paljon! Varmaan täällä blogissakin vilahtanut eräänki kerran, vaikka tämähän on vain murto-osa elämäämme. 
Kangaskaapista en sitten puhu mitään, sinne on jemmattu melko monta Verson puodin kangas palaa ja toiset monta toiselta paikalliselta, eli Pikkupiltä - kyllä meitä nyt hemmotellaan ;)

Minä jään tänne ihastelemaan

2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita. :) nuo punaiset on erityisesti mun makuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihania. MInäkin enten tykkäsin noista punaisista, mutta vielä en alkanut tilausta tekemään.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!