Amalian Helmiä

20. toukokuuta 2014

kutsut


Ensi sunnuntaina tytöt juhlivat syntymäpäiviään. Kutsut tehtiin viime viikolla ja nuorempi halusi viedä omansa heti ystävilleen ja osa on toimitettu vasta tänään, kun esikoinen halusi jättää myöhemmäksi.
Melkoinen sunnuntai tulossa... ensin nuoremman eskarikaveri - sitten vanhemman koulukaverit - lopuksi muut, huh hu!
Pinkki - mustalla teemalla mennään.

Näitä leimasimia on kätetty ensimmäistä kertaa aika lailla juuri kymmenen vuotta sitten.
Kaikessa yksinkertaisuudessaan

5 kommenttia:

 1. Kivan ja yksinkertaisen näköiset kutsut :) Teillä siis viettää tytöt samana päivänä ns. omat synttärit omien kavereiden kesken? Onko tytöillä yhteisiä kavereita, jos niin miten he ovat kutsuttu? Meillä kun myös tytöt syntyneet lähekkäin, niin yhteisillä synttäreillä mennään. Nyt kun kuopuskin on saanut paljon omiakin kavereita, niin lapsilauma on kyllä valtava jos kaikki kutsutut tulevat paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on poikkeus tapaus johtuen Hippurraan blogiyhteityöstä, koska pomppulinna ja poppari kone on vuokralla vuorokauden. Yleensä on juhlittuu niin että edellisellä viikolla toisen omat - viikonloppuna yhteiset joihin tulee sukulaiset, sekut ja yht4eiset kaverit mm naapurin lapset ja sitten jälkimmäisellä viikolla toisen kamut. Mutta erikseen molempien koulukaverit ja vielä erikseen uhteiset.

   Poista
 2. Tsemppiä juhlapäivän valmisteluihin :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!