Amalian Helmiä

10. toukokuuta 2014

Uusi autoOstetaanko teillä paljon leluja?
Meillä leluja ostetaan lähes yksinomaan jouluksi ja synttäriksi. Tytöillä ne kätevästi ovatkin puolen vuoden välein, että joulun jälkeen voi sanoa, että toivo sitä synttäriksi. Synttärin jälkeen taas ei ole mahdoton matka jouluun. Lelut ovat olleet harkittuja ja toivottuja. Jonkin verran on tietysti tullut ostettua kirpparilta ihan muuten vaan, kun ei sitä hyvää löytöä voi ajoittaa sinne synttärin tai joulun tuntumaan.
Silti noita leluja on kertynyt ihan kiitettävästi :)


Mutta nyt mamma pisti ranttaliksi ja ihan yllättäin ruokakaupoilla mukaan lähti uusi auto!
se oli niin tyylikäs musta Plaston lava-auto, että en voinut sitä ohittaa.
 Pojalle oli ihan pakko tämä ostaa vaikka toinen ei edes pyytänyt.
Plastolla on nyt juhlavuosi ja 60-vuotis synttäreiden kunniaksi mallistossa on näin tyylikkäs versio perinteisestä lava-autosta.Tuo pieni ambulanssi on edellisen kirppisreissun ostos ja ihan selvästi poika sen halusi, kun alkoi niin kova pärinä sen nähtyää, että äiti heltyi. (enolle terkkuja(vaikka ei hän se nyt tätä blogia tosiaankaan lue))


4 kommenttia:

 1. Meillä on ihan sama juttu. Leluja ei juurikaan tule ostettua kirppislöytöjä lukuun ottamatta kuin juhlapäivinä ja aina ei edes synttäriksi tai jouluksi. Silti me hukutaan niihin. Tuota samaa autoa olen kyllä pienimmälle himoinnut pitkin kevättä, mutta vielä malttanut odotella synttäreitä. Mustaan lapioon kyllä sorruin jo kun jotain piti auton sijasta käteen ottaa ettei iske iso laatikko siihen kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis miten niitä kertyykin. Meilläkään ei aina synttäriksi tai jouluksi osteta tai sovitaan lahjatoiveiden kysyjien mummojen ja kummien kanssa, että vaikka ratsastustuntilahja kortti tai mummut voi ostaa jotain isompaa tarpeellista hyödykettä. Tuo auto oli hyllyssä viimeinen auto niin säikähdin, ettäjäädään ilman vaikka muuten ois voitu synttäreitä odottaa.

   Poista
 2. Meillä on sama nliden lelujen ostamisen suhteen, että niitä ostetaan vain lahjaksi ja aika vähän itse silloinkaan, kun mummo ja vaari lahjovat niin reilulla kädellä. Joskus kirpparilta lapset saattavat omalla rahalla jotain ostaa ja reissusta saatan tuoda jotain pientä tuliaisiksi. Tuo auto on kieltämättö tosi tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se tahtoo ulottua mummoihinkin, kun tarkoin yhdessä mietitään mitä lapset todella tarvii. Yleensä ovat vuoro kerroilla mummot ostaneet jonkun lelun ja toinen jonkun hyödykkeen. Se on ihana, että ovat itse sen asenteen ottaneet, niin mun ei tarvi ressata romppeesta (enkä ole se ilikiä miniä ;) ). Tuliaisetkin on pullaa ja jäätelöä. Mutta kyllä sitä tavaraa siltikin kertyy!! Kerran annettiin arinan lahjakortit (rahan jos antaisi ei olisi esikoinen sitä kuitenkaan käyttänyt), nuorempi ihan innoissaa oli sillä suurinpiirtein leipää ja voita ostamassa.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!