Amalian Helmiä

5. toukokuuta 2014

Neutral - hellää puhtautta

Saimme Blogiringin kautta testattavaksi ison läjän Unileverin Neutral tuotteita.
Nämä tuotteet ovat tulleet ennestäänkin hyvin tutuiksi viimeisen puolentoista vuoden aikana, sekä hajustettamattomuus ja ihoystävällisyys.


Suomessa ollaan huolestuneempia allergioista mitä muualla Euroopassa.
Allergiat, iho-ongelmat ja astma on lisääntynyt ja ne puhuttavat Suomessa.
Neutralin tuotteet ovat kehitetty yhdessä Allergia- ja astmaliiton kanssa.
Monille Neutralin tuotteille on myönnetty Pohjoismaiden virallinen Joutsenmerkki - ympäristösertifikaatti.
Neutralin tuotteet eivät sisällä hajusteita. väriaineita ja muita tarpeettomia lisäaineita.
Lisätietoa allergioista löydät Unilever Neutralin sivuilta
Neutralilta löytyy suihku- ja nestesaippuat, deodorantti, shamppoo, hoitoaine, hilseshamppoo, käsitiskiaine, sekä pyykinpesu aineet nestemäisenä ja jauheena niin kirjo- kuin valkopyykille.Meidän ensimmäisen putelli Neutralia oli pyykinpesuaine pienille vauvan vaatteille.
Pojan synnyttyä huomattiin hänen ihonsa olevan herkempi mitä tytöillä oli ollut ja siirryin pesemään kaikkien vaatteet Neutralin hajusteettomilla pesuaineilla ja sillä tiellä ollaan edelleen.
Kukapa sitä haluaisi altistaa lapsensa astmalle ja allergialle, kun on olemassa parempikin vaihtoehto.
Nykyisin tulee haistettua nämä vahvasti tuoksuvalla pestyt vaatteet jo kauas, niitä käyttäessä varmasti hajuaisti turtuu eikä huomaakkaan, kuinka vahva haju niistä lähtee.
Äkkiä tottuu tuoksuttomuuteen, enkä osaisi enää kuvitella varsinkaan lastenvaatteiden tuoksuvan muulle, kuin puhtaalle.
Mieluummin itsekin suhautan tuoksuksi hieman huolella valittua hajuvettä tarvittaessa, mitä tuoksun vahvoille hajusteille.

Vaikka meillä ei kukaan varsinaisesti ole hajusteyliherkkä tai tuoksuyliherkkä, niin minä ja vanhempi tytöistä ollaan tällaisia migreeni päitä, jonka saattaa tuoksut laukaista.
Pojan ihoa ei ole tarvinnut enää jatkuvasti rasvailla, eikä punoituksia ole ollut, kun koko perheen pyykki pestään hajusteettomilla ja muita turhia lisäaineita sisältämättömillä aineilla.
Minun ja tyttöjen kädet kuivavat näin talvella ja käsien pesua tarvitaan. Huomasin, että kun alettiin testaamaan tätä käsisaippuaa ei esikoisen kädet enää punoittaneet.

Välttelen turhien pesuaineiden käyttöä ja tyttöjen hiuksia ei joka suihkukerta pesuaineilla pestä ja pojan kylpyveteen ei laiteta pesuaineita. Kun pesuainetta tarvitaan valitaan mahdollisimman ihoystävällinen tuote. Nuoremman tytön päänahka on herkkä, eikä kestä hajustettuja shampoita, vaikka olisivat lapsille tarkoitettuja. Neutralia käyttäessä on hilseen määrä vähentynyt hetkessä.


Välillä vaippaiholle tarvitaan vettä vahvempaa, olen pessyt pepun Neutralin suihkusaippalla, eikä ole tullut minkäänlaisia punoituksia.


Yhteistyössä Unilever Neutral


2 kommenttia:

 1. Musta on tullut tosi hajuherkkä! Tänäänkin kerhossa meinasin pyörtyä kun ohi meni poika, jonka vaatteet haisi ihan kamalasti peruaineelta. :)
  Meillä on jo pitkään käytetty pesupähkinöitä pyykinpesussa tai sitten hajusteetonta, nestemäistä pesuainetta. Eikä huuhteluainetta.
  Kirppikseltä ostetut vaatteet saa usein liottaa etikassa hajujen poistamiseksi, mutta onneksi tuo etikka on hyvin hoitanut hajuhaitat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kerran kokeillut pesupähkinöitä, kun sain kaverilta testiin. Pitäs koittaa toisenkin kerran niitä pähkinöitä. Tuota etikka juttua en ole kuullutkaan. Ihmiset tottuu siihen lemuun, kuten hajuveteenkin. Mies joskus valitta, että treenivaatteet pitäs pestä hajustetulla, mutta pistää yöksi ulos kuivaan niin johan tuoksuu raikkaalle!

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!